Kuva: Emmi Moilanen

Mikael Gabrielin kihlattu aavisti vuoden 2020 katastrofit: "Suhtauduin ensin huumorilla"

13.06.2020 14:15 - Senja Rapila

30-vuotias laulaja uskoo, että koronaviruksen puhkeaminen ja poikkeusolot auttavat ihmisiä ymmärtämään paremmin ympärillä vallitsevaa maailmaa.

Muusikko Mikael Gabriel, 30, on tulevana sunnuntaina vieraana Iskelmän Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa. Mikael kertoi haastattelussa ajatuksiaan korona-ajasta ja siitä, kuinka poikkeustilanne tulee hänen mielestään vaikuttamaan elämään myöhemmin.

- Uskon, että ihmiset tulee tästä ulos parempina versioina itsestään, ainakin osa. Uskon, että tämä on sellainen itsetutkiskelun paikka. Monet varmasti ovat huomanneet viimeisen kolmen kuukauden aikana, että on paljon asioita mihin voi vaikuttaa ja mitä voi muuttaa niin itsessään mutta myös maailmassa ympärillä. Uskon, että tämä on ihan hyvä juttu, tällainen pieni herääminen ihmiskunnalle, hän toteaa.

Mikael paljastaa myös, että hänen puolisonsa Triana Iglesias, 38, ennusti jo viime vuoden lopussa tulevalle vuodelle muuttuvia energioita.

- Ihan vuoden 2019 lopussa juttelin paremman puoliskoni kanssa ja hän sanoi jo silloin, että tässä vuonna 2020 tulee tapahtumaan jonkinnäköinen energiamuutos. Jotain pahaa tulee tapahtumaan, mutta lopputulos siitä tulee olemaan jotain hyvää kaikille. Kaikki katastrofit, mitä Australiasta vuoden alusta lähtien alkoi tapahtumaan, uskon että kaikki ovat sellaisia, jotka tuovat meitä lähemmäksi toisiamme.

Suomalaislaulaja suhtautui kihlattunsa puheisiin aluksi huumorilla ja epäuskolla.

- Suhtauduin aika huumorilla ja mietin, että mitähän selität taas. Mutta hän tuntee jotenkin miten maailman energiat toimii ja se on jännä, kuinka oikeassa hän on ollut niin monesti.

Voice.fi, Kiss, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suvi Teräsniska antaa aikaa arkisille asioille koronan keskellä: "En kurkottele kuuta"

Lue myös: Anna Puu oon antanut äidilleen erään tärkeän neuvon: "Hän on saattanut sortua"

Lue myös: Joonas Nordman paljastaa, miksi poistui sosiaalisesta mediasta - syy löytyy ihmissuhteista

Kilpailut

Uusimmat