Kuva: All Over Press

Brooklyn Beckhamin häitä vietetään vuoden päästä, ex-tyttöystävä kuittaa: "Hän on liian epäkypsä"

20.07.2020 15:45 - Senja Rapila

Lexy Panterran, 31, mielestä Brooklyn, 21, on aivan liian epäkypsä ja lapsellinen avioliittoon.

Viime vuonna Brooklyn Beckham, 21, alkoi deittailemaan 25-vuotiasta Nicola Peltziä, joka on näytellyt muun muassa Transformers -Tuhon aikakausi- ja Transformers: Viimeinen ritari -elokuvissa. Rakkaus on selvästi ollut vahvaa, sillä kuun alussa Beckham kosi rakastaan yhdeksän kuukauden deittailun jälkeen ja sai myöntävän vastauksen. 

Mirror-lehti uutisoi, että pariskunnan häitä vietetään ensi vuonna juutalaisten perinteiden mukaan. Peltz on juutalaisesta suvusta ja myös Beckhamin isoisoisä oli juutalainen. Pari suunnittelee myös tietojen mukaan pitävänsä kaksi erillistä vihkiseremoniaa: toisen Yhdysvalloissa ja toisen Englannissa.

(kuva: All Over Press)

Beckhamin entinen tyttöystävä Lexy Panterra, 31, on todennut uutisen jälkeen haastattelussa, että hänen mielestään kosiminen oli yllättävä liike nuorelta mieheltä. Panterra oli vuoden mittaisessa suhteessa Beckhamin kanssa vuosien 2018-2019 välillä.

- Kukaan ei odottanut sitä ja rehellisesti sanottuna hän ei ole valmis siihen. Hän on hyvin nuori ja hyvin epäkypsä. En tiedä miksi hän rakastuu joka toinen minuutti. Hänen suhteissaan ei ole mitään johdonmukaisuutta. Hänellä on uusi mimmi joka kuussa, joten se, että hän yrittää nyt tätä, on todella yllättävää, hän toteaa.

- Emme ole yhdessä enää hänen lapsellisten tapojensa vuoksi ja sen, ettei hän ollut hyvä ystävä. En halua tarkentaa syitä eroomme.

Lue myös: Madonna julkaisi provokatiivisen kuvan 25-vuotiaan poikaystävänsä kanssa - fanit riemastuivat

Lue myös: Kylie Jenner menetti ykköstilansa - Hollywood-komistuksen somejulkaisu on nyt maailman arvokkain

Lähde: Mirror, Mirror

Kilpailut

Uusimmat