Kuva: AOP

Game of Thrones -jätti jättää voimamiesuran - voitti jälleen Islannin vahvimman miehen tittelin

12.08.2020 10:15 - Roy Kokkonen

Hafthor Júlíus Björnsson on päättänyt lopettaa voimamiesuransa ja keskittyä perheeseensä täysillä.

Suositussa Game of Thrones -sarjassa Vuorta esittänyt Hafthor Júlíus Björnsson, 31, on ilmoittanut jäävänsä tauolle voimamiesuralta ja ehkä lopettavan kokoneen. Hän kertoo asiasta Instagram-tilillään. Ilmoitus uran jäihin laittamisesta tuli sen jälkeen, kun jätti voitti Islannin vahvimman miehen tittelin 10. perättäisen kerran.

"Islannin vahvin mies 10. perättäisenä vuonna. Kuusi tapahtumaa, kuusi voittoa. Hieno tapa päättää voimamiesurani. Nyt erilainen matka alkaa, ja olen superinnoissani. Voimamiesurheilu on ollut hienoa aikaa, mutta olen päättänyt, että aion pitää lajista pitkän tauon", hän kirjoittaa.

Hän kertoo, että päätös lopettaa ei välttämättä ole lopullinen. Joka tapauksessa hän aikoo jäädä lajista pois pitkäksi aikaa.

"Ehkä en koskaan palaa, mutta älä koskaan ei, eikö vain? Olen edelleen vasta 31-vuotias ja saatan palata muutaman vuoden kuluessa, jos sydämeni niin tahtoo! Juuri nyt sydämeni sanoo, että minun täytyy pysyä terveenä perhettäni varten ja tehdä parhaani heidän puolestaan!" hän perustelee päätöstään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Urheilu-ura jää tuskin kokonaan sivuun, sillä Björnssonin on tarkoitus nyrkkeillä Eddie Hallia vastaan syyskuussa 2021.

Björnsson rikkoi Hallin aiemmin tehneen maastavedon maailmanennätyksen tämän vuoden toukokuussa. Kaksikon sanailu julkisuudessa johti siihen, että he aikovat ratkaista paremmuutensa nyrkkeilykehässä Las Vegasissa ensi vuonna.

Lue myös: Islantilainen Game Of Thrones -tähti rikkoi maastavedon maailmanennätyksen - katso hurja video

Lähde: Men's Health

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat