Kuva: AOP

Ashley Tisdale paljasti poistattaneensa rintaimplanttinsa - julkaisi rehellisen kirjoituksen

18.08.2020 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tisdalen mukaan hän ajatteli, että rintaimplantit tekisivät hänestä jotenkin kokonaisen.

Näyttelijä Ashley Tisdale, 35, julkaisi omalla Instagram-tilillään bikinikuvan sekä erittäin rehellisen kirjoituksen. 

Julkaisussa Tisdale kertoo hankkineensa rintaimplantit muutamia vuosia sitten. Omien sanojensa mukaan hän toivoi, että rintojen suurentaminen tekisi hänestä jotenkin kokonaisen ja saisi hänet hyväksymään itsensä paremmin. 

"Tämä on varmasti henkilökohtaisin asia, jonka olen koskaan julkisesti jakanut. Vuosia sitten minulle tehtiin rintojen suurennusleikkaus. En oikein hyväksynyt kehoani ja ajattelin, että leikkaus tekee minusta kokonaisen ja hyväksyn samalla itseni paremmin. Hetkellisesti se tekikin sen," nainen kirjoittaa. 

Tisdalen mukaan hän alkoi kuitenkin kärsiä monenlaisista terveysongelmista, kuten ruokayliherkkyyksistä. Ne olivat lopulta syy sille, että Tisdale päätti poistattaa implanttinsa. 

"Tämä matka on ollut täynnä kasvua, itsensä löytämistä, itsensä hyväksymistä sekä tärkeimpänä itsensä rakastamista. Tämä kuva on otettu kaksi kuukautta operaation jälkeen ja olen onnellinen voidessani kertoa, että olen todella onnellinen kehossani. 

"Voin sanoa, että en ole välttämättä ylpeä kaikista menneistä teoistani, mutta en valita. Juuri niiden ansiosta olen tässä tänään."

Julkaisu on saanut naisen seuraajilta pelkkää positiivista palautetta. 

"Olen niin ylpeä sinusta."

"Kiitos avoimuudestasi."

"Kiitos siitä, että jaoit tämän kanssamme."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Näyttelijä Ashley Tisdale kiittää AA-kerhojen toimintaa koronariskin aikana: "Kiitos etäkokouksista!"

Kilpailut

Uusimmat