Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Uusi suomalainen komediasarja alkaa - heti haetaan orgioita

24.08.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Paras vuosi ikinä -sarja seuraa kahden kolmekymppisen naisen vapaudenkaipuista elämää.

Tänään MTV3-kanava alkaa esittää uutta suomalaista komediasarjaa Paras vuosi ikinä. Sarja on aiemmin julkaistu C More -palvelussa viime keväänä.

Sarja kertoo kahdesta elämässä turpiin saaneesta kolmekymppisestä naisesta, Karlasta ja Miinasta, jotka päättävät jättää kriisit taakseen ja alkaa elää täysillä. Kaksikko päättää viettää parhaan vuotensa ikinä, ja heti toisessa jaksossa Miina lähtee etsimään orgioita. Netistä kyllä löytyy ryhmäseksistä kiinnostuneita, mutta todellisuus ei ole ihan sitä, mistä Miina on haaveillut.

Sarjan päärooleissa nähdään Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki. Tänään 10-osaisesta sarjasta esitetään sen kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan ovat ohjanneet Kirsikka Saari ja Selma Vilhunen. Kaksikko on tehnyt aiemminkin yhteistyötä. Vilhunen ohjasi Saaren oman romaaninsa pohjalta käsikirjoittaman Hölmö nuori sydän -elokuvan vuonna 2018. Saari on lisäksi tehnyt käsikirjoituksen Pitääkö mun kaikki hoitaa -lyhytelokuvaan, jonka Vilhunen ohjasi ja joka kilpaili parhaan lyhytelokuvan Oscar-palkinnosta vuonna 2014.

Paras vuosi ikinä
MTV3
21.00 & 21.30

Lue myös: Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ohjaaja nuoresta tähdestä: "Rakkautta ensisilmäyksellä"

Kilpailut

Uusimmat