Kuva: YouTube / Lost Boys

Reindeerspotting-dokumentin jatko-osa on täynnä huumeita, seksiä ja kuolemaa - katso karu traileri

21.08.2020 14:49 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dokumenttielokuva kielletään todennäköisesti alle 18-vuotiailta.

Tuore tiedote kertoo, että tunnettu Reindeerspotting-dokumenttielokuva saa jatkoa. Tulevan Lost Boys -elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2010, Reindeerspottingin keväisen ensi-illan jälkeiseen kesään.

"Seksin, huumeiden ja kuoleman täyteinen peittelemätön tositarina Lost Boys kertoo siitä, mitä tapahtui vuosikymmen sitten, kun rovaniemeläisiä huumeidenkäyttäjiä kuvanneen Reindeerspottingin ensi-iltamenestyksen ikuisia jatkoja viettäneet kaverukset muuttuivat kuolemattomista kuolevaisiksi. Juhlat loppuvat, kun Joonaksen kaverit katoavat ja Jani kuolee väkivaltaisesti Phnom Penhissä, Kambodžassa", tiedotteessa todetaan.

Lost Boys -dokumenttielokuvan ovat ohjanneet Joonas Neuvonen ja Sadri Cetinkaya. Synopsiksen mukaan Neuvosen on löydettävä oma totuutensa pysäyttävistä tapahtumista.

"Neuvosen kamera vie elokuvassa katsojan niin Bangkokin huumaavaan meluun kuin Phnom Penhin öisille kujille, Janin viimeisiin elinviikkoihin sekä tämän katoamisen ja kuoleman jälkeiseen epätoivoiseen etsintään. Joonaksen on löydettävä oma totuutensa tapahtuneesta huumeiden ja hämärän keskeltä – eikä siellä ole sankareita"

Lost Boys julkaistaan 25. syyskuuta ja se on tulossa Suomen elokuvateattereihin. Ikärajaksi asetetaan todennäköisesti K-18.

Dokumentista on julkaistu nyt myös pysäyttävä traileri, jonka voit katsoa alta.

Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Suomalaiselokuvat voittivat kriitikoiden palkintoja ulkomailla

Kilpailut

Uusimmat