Kuva: Emmi Moilanen

Benjamin Peltonen jakoi suloisen haastatteluvideon arkistojen kätköistä - Abreu ihastui täysin

25.08.2020 18:45 - Iiro Myllymäki

Video on vuodelta 2013 Linnan jatkoilta.

Laulaja Benjamin Peltonen, 23, on jakanut Instagramissa hauskan muiston vuosien takaa. Mies on jakanut haastattelupätkän vuodelta 2013 Linnan juhlien jatkoilta. Ylelle haastattelua antaessaan Peltonen oli 16-vuotias.

- Muistaa olla oma itsensä ja muistaa, että sisäinen kauneus on kaikista kauneinta, Peltonen sanoo videoklipissä ja hymyilee valloittavasti.

Toimittaja Salla Paajanen kysyy nuorukaiselta myös, mitä tämä aikoo tehdä saavuttamallaan julkisuudella. Tuolloin Peltonen tunnettiin pääasiassa Instagram-tähtenä, joka oli onnistunut ensimmäisenä suomalaisena ponnahtamaan kyseisestä somepalvelusta suurempaan julkisuuteen.

- En malta odottaa, että pääsen tuomaan mun omaa musiikkia esille, Benjamin sanoo.

Benjaminin jakaman videon pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Muun muassa artistikollega Abreu on kommentoinut suloista videota ihastuneena.

”Siis AHHHH!” nainen kirjoittaa usean nauravan ja taputtavan emojin kera.

Benjaminin ja Abreun välillä vallitsee selvästi lämpimät välit, sillä nainen on kommentoinut monia Peltosen viime aikojen päivityksiä. Kaksikko myös poseerasi yhteiskuvassa Turussa Aurafestin yhteydessä muutama viikko sitten. Tämän kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Linnan jatkojen haastattelun jälkeen Benjamin Peltonen on julkaissut musiikkia sekä englanniksi että suomeksi. Hän aloitti englanninkielisellä musiikilla ja julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2016. Vuonna 2018 kieli vaihtui suomeksi, ja miehen suomenkielisiä singlejä on striimattu useita miljoonia.

Lue myös: "Rakastan näitä" - Benjamin Peltonen muutti radikaalisti hiustyyliään, ja fanit ihastuivat

Lue myös: Benjamin ihmisten muuttuneista asenteista: 'Enää en ole vain vitsi'

Kilpailut

Uusimmat