Kuva: MTV3

Masked Singer palaa ruutuun - suosikkinäyttelijä liittyy panelistien joukkoon

28.08.2020 13:30 - Henna Koste

Puheenaiheeksi noussut ohjelma jatkuu toisen kauden jaksoin syyskuussa.

Masked Singer Suomi liimasi keväänä suomalaiset tv-ruutujen ääreen. Suosittu ohjelma saa jälleen jatkoa. Vakiopanelisteina nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutut Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola. Uusi vakiopanelisti on Putouksestakin tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg.

"Katsoin Masked Singer Suomen ensimmäistä kautta ja ajattelin ohjelman olevan täysin älytön, ja siksi loistava. Olen niin onnellinen, että saan liittyä Jennin, Marian ja Jannen seuraan. Rakastin heidän villiä ja vapautunutta arvailua viime kaudella, ja siihen aion yhtyä. Pyrin panelistina ajattelemaan aina laatikon ulkopuolelta ja haastamaan omaa ja muiden ajattelua. Näyttelijänä teen paljon työtä äänen kanssa ja aionkin luottaa korviini ja kuunnella, kuka maskin takana voisi olla", Christoffer Strandberg kertoo MTV:n tiedotteessa.

Keitä maskien takana tällä kertaa lymyilee? Sitä emme voi tietää ennen kuin maskit riisutaan. Viime kauden voittajaksi selviytyi koomikko Sami Hedberg, joka viihdytti katsojia Leijonana. 

Masked Singer Suomi starttaa MTV3-kanavalla 12. syyskuuta. 

(kuva: MTV3)

Lue myös: Moni yllättyi Sami Hedbergin laulutaidoista - muistatko Elastisen kanssa tehdyn yhteiskappaleen?

Lue myös: 12 suomalaistähteä, joiden laululahjoja saimme ihailla Masked Singer Suomi -sarjassa

Uusimmat