Kuva: AOP

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä sci-fi-elokuva täytti pyöreitä - julkaistaan nyt 4K-versiona!

04.09.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Schwarzenegger loukkaantui elokuvan kuvauksissa.

Arnold Schwarzenegger, 73, tähditti vuonna 1990 julkaistua Total Recall -sci-fi-elokuvaa, joka on noussut varsinaiseksi kulttiklassikoksi.

Elokuvassa Schwarzenegger näyttelee Quaid-nimistä kivenporaajaa, joka jatkuvasti unelmoi pääsystä Marsiin. Kun hän näkee mainoksen virtuaalimatkailusta, päättää hän kokeilla sitä, mutta jotain meneekin vikaa ja mies luulee olevansa salainen agentti. Quaid myös lopulta päätyy Marsiin ja saa selville hämmentäviä asioita menneisyydestään.

Tänä vuonna elokuvan julkistamisesta on tullut kuluneeksi 30 vuotta ja tämän vuoksi leffasta tehdään 4k-versio. Ohjaaja Paul Verhoeven on ollut näkemästään innoissaan.

- Näin juuri 4K-version omasta elokuvastani ja se on todellakin uskomatonta, mitä Studiocanal on tehnyt. Aivan loistavaa työtä! Toivon, että mahdollisimman moni näkee tämän version!

Total Recall 4k julkaistaan vuoden lopulla.

Uudesta versiosta on nyt julkaistu myös traileri, jonka näet alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Schwarzenegger muisteli vastikään onnettomuutta, joka tapahtui kyseisen leffan kuvauksissa.

- He eivät räjäyttäneet ikkunaa ennen kuin löin siihen aseella, joten ranteeseeni tuli hyvin syvä viilto. Minun piti lounastauolla ottaa siihen tikit, koska kuvaukset jatkuivat heti sen jälkeen.

Loppukuvausten ajan haavaa peiteltiin parhaan mukaan.

- Tietenkin siihen täytyi laittaa siteet, joten vedimme takkiani niin alas kuin pystyimme ja teippasimme sitä, että kukaan ei näkisi siteitä.

Lue myös: Arnold Schwarzenegger muistelee loukkaantumistaan sci-fi-elokuvassa: "Tikit lounastauolla"

Lähde: Empire Online

Kilpailut

Uusimmat