Kuva: AOP

Teini-ikäisen Dwayne Johnsonin näyttelijät julkistettiin - toinen käytännössä kaikille tuntematon

30.09.2020 16:45 - Iiro Myllymäki

15-vuotiasta Dwayne Johnsonia näyttelee Bradley Constant, jolla on Instagramissa

Action-tähti Dwayne ”The Rock” Johnsonin, 48, nuoruudesta on tekeillä tv-sarja Young Rock, jonka näyttelijöitä on nyt julkistettu. Johnson kertoo Instagram-tilillään muun muassa, ketkä on valittu näyttelemään häntä itseään tulevassa sarjassa.

15-vuotiaana Dwayne Johnsonina sarjassa nähdään Bradley Constant. Näyttelijätulokas on vielä hyvinkin tuntematon tapaus, jolla on esimerkiksi Instagramissa jutun kirjoitushetkellä vain alle 900 seuraajaa. Googlen tiedoissa Instagram-seuraajamäärät päivittyvät hitaammin, ja Googlen hakusivulla miehen seuraajalukemaksi ilmoitetaan 453. Tästä voi päätellä, että Constantin seuraajamäärä on lähtenyt kasvamaan heti, kun uutinen Johnsonin näyttelemisestä julkistettiin. Bradley Constantilla on aiemmin ollut vain muutama pikkurooli.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

18-20-vuotiaana Johnsonina sarjassa nähdään puolestaan Uli Latukefu, joka on aiemmin nähty muun muassa Netflix-sarja Marco Polossa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

NBC:n sarjan on määrä tulla julki vuoden 2021 aikana. Dwayne Johnson paljastaa Instagramissa, että sarjan tuotanto on nyt virallisesti käynnistetty. Sarjassa nähdään muun muassa, millaisia kokemuksia ja elämää suurempia henkilöhahmoja nuori The Rock kohtasi pelatessaan amerikkalaista jalkapalloa Miamin yliopistossa. Johnson tulee myös itse esiintymään sarjassa, ja hän on myös yksi sarjan vastaavista tuottajista.

Lue myös: Näyttelijä sai puhelun Dwayne Johnsonilta - luuli, että kyseessä on pila, ja suuttui

Lue myös: Dwayne Johnson repi ulkoporttinsa irti - Ryan Reynolds "räjäytti internetin" kommentillaan

Lähteet: Variety, IMDB

Kilpailut

Uusimmat