Kuva: AOP

Iskikö Demi Lovato Bella Thornen eksän? Kaksikko viihtynyt läheisissä tunnelmissa

19.10.2020 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Demi Lovato erosi syyskuussa kihlatustaan.

Uutisoimme syyskuussa siitä, että laulaja Demi Lovato, 28, on eronnut laulaja Max Ehrichistä, 29.

Nyt Lovato on yhdistetty Mod Sun -nimiseen, 33, räppäriin. Lovato ja Sun olivat nimittäin viettäneet yhdessä aikaa ja viihtyneet läheisissäkin tunnelmissa, kuten sylikkäin. Kaksikko on ollut pitkään ystäviä keskenään, mutta nyt on huhuttu, että heidän välilleen olisi syttynyt romanssi.

Mod Sun on näyttelijä Bella Thornen ex-poikaystävä. Thornea lähellä oleva lähde on kertonut Hollywood Life -lehdelle, että Thornea ei harmita Lovaton ja Sunin läheiset tunnelmat.

- Bella ei ollut vielä vastikään tietoinen siitä, että Demi ja Mod ovat viihtyneet läheisissä tunnelmissa, mutta eipä häntä kiinnosta se, kenen kanssa eksä viettää aikaa.

- Bella on edelleenkin umpirakastunut Benjamin Mascoloon eikä häntä kiinnosta muiden elämä. Uskon, että Ben on hänelle juuri se oikea.

Thorne ja Mascolo aloittivat tapailun vuoden 2019 huhtikuussa. 2019 lokakuussa Thorne julisti jo onnellisuuttaan suhteessa julkisesti.

- Ben on pakottanut minut nousemaan aikaisin, lähtemään salille ja elämään terveellisemmin. Valitse itsellesi kumppani, joka tekee sinusta paremman!" Thorne hehkutti tuolloin.

Mod Sun ja Bella Thorne muutama vuosi sitten, kun pari vielä seurusteli. (kuva: AOP)

Lue myös: "Valitse kumppani, joka tekee sinusta paremman" - Rakastunut Bella Thorne teki elämäntapamuutoksen

Lue myös: Demi Lovaton nopealiikkeinen ex-kihlattu sai fanien päät pyörälle: Kuvioissa jo uusi rakas?

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat