Kuva: AOP

Nicki Minaj julkaisi ensimmäisen vilauksen vauvastaan - tähti on pitänyt matalaa profiilia

22.10.2020 12:15 - Roy Kokkonen

Nicki Minaj julkaisi pienen vilauksen poikavauvastaan. Artisti on pitänyt hyvin matalaa profiilia koko raskautensa ajan ja myös lapsen syntymän jälkeen.

Rapartisti Nicki Minaj, 37, on jakanut ensimmäisen kuvan poikavauvastaan julkisuuteen. Kyseessä oleva kuva on kuitenkin vain pieni vilahdus lapsesta, sillä siinä näkyy ainoastaan vauvan jalka.

Minaj julkaisi kuvan juhlistaakseen vuosipäiväänsä lapsen isän, Kenneth Pettyn, 42, kanssa.

"Hyvää vuosipäivää, rakkaani", laulaja kirjoittaa kuvatekstissä.

Artistin seuraajat ihastuivat otokseen, ja kuva on saanut yli kolme miljoonaa tykkäystä. Hänellä on yli 123 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

"Mikä ihastuttava pieni jalka!"

"Onnea!"

"Aww!"

Minaj piti matalaa profiilia koko raskautensa ajan ja paljasti odottavansa vauvaa vain reilu kuukausi ennen lapsen syntymää. Huhut raskaudesta kuitenkin levisivät kesällä, ja Minaj itse vihjaili mahdollisesta lapsesta.

Artisti ei paljastanut lapsen sukupuolta tai nimeä vauvan synnyttyä, mutta myöhemmin kertoi kyseessä olevan poika. Lapsen nimi ei ole vielä tiedossa.

Räppärin puoliso Kenneth Petty on tuomittu raiskauksesta ja taposta nuoruudessaan. Keväällä hänet pidätettiin, sillä hän ei ollut rekisteröitynyt seksuaalirikolliseksi muuttaessaan Kaliforniaan. Useat Yhdysvaltojen osavaltiot pitävät julkisia rekistereitä seksuaalirikoksista tuomittujen asuinpaikoista, joihin tuomittujen tulee ilmoittautua säännöllisesti.

Lue myös: "Nicki Minaj oli kamala ämmä" - Lentokenttätyöntekijä paljastaa kohtaamisensa julkkisten kanssa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat