Kuva: AOP

Kylie Jennerilla valtava vauvakuume - "Ajattelen asiaa joka päivä"

28.10.2020 18:45 - Lauri Kujanpää

Jennerilla on tällä hetkellä yksi lapsi, jonka isä on räppäri Travis Scott.

Meikkimoguli ja seurapiiritähti Kylie Jenner, 23, on onnellinen äiti. Hänellä ja hänen ex-miehellään Travis Scottilla, 29, on yksi lapsi, Stormi Webster, 2, joka on Jennerin mukaan heille koko elämä.

Satoja miljoonia euroja uransa aikana takonut Jenner kuitenkin haluaa saada lisää lapsia. Asia tuli esille, kun tähti oli James Charlesin haastattelussa.

- Stormi on maailman paras lapsi. Hän on niin viisas, Jenner ylisti Stormia ja jatkoi: Hän täyttää seuraavaksi kolme vuotta ja minusta se on tietenkin hienoa, mutta myös surullista, sillä rakastan vauva-aikaa.

Charles kysyikin, että haluaako Jenner tehdä Stormille sisaruksen.

- Haluan kyllä lisää lapsia todella paljon. Itse asiassa ajattelen sitä joka ikinen päivä. En tietenkää tiedä, milloin niin käy, koska tuollaista on hankala suunnitella. Mutta voin sanoa, että into on kova, Jenner vastasi.

Kylie Jenner myös kertoi haastattelussa, että haluaa olla niin hyvä äiti kuin vain ikinä pystyy.

- Luen paljon kirjoja, opiskelen äitinä olemista sekä tietenkin inspiroidun muun muassa sosiaalisen median kautta. Jokainen lapsi on erilainen, joten se pitää ymmärtää, ja täytyy yrittää olla paras mahdollinen äiti juuri omalle lapselle.

Jenner ja Scott erosivat noin vuosi sitten, mutta he ovat edelleenkin todella läheisissä väleissä. Ex-paria lähellä oleva lähde on myös vihjaillut, että heillä on vieläkin tunteita toisiaan kohtaan ja Scott saattaisi olla myös seuraavan Jennerin lapsen isä.

Travis Scott ja Kylie Jenner. (kuva: AOP)

Lue myös: Kylie Jenner pukeutui bikineihin ja kehotti äänestämään - vaalisivuston kävijämäärä räjähti

Lue myös: Kuin Beyoncé! Kylie Jenneria verrataan laulajatähteen, huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Voisivatko Kylie Jenner ja ex-mies tehdä vielä lapsia? "Heillä on vahva yhteys"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat