Kuva: AOP

Harrison Ford muisteli edesmennyttä Sean Connerya: "Toivottavasti taivaassa on golfkenttä"

03.11.2020 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ford ja Connery tähdittivät yhdessä kolmatta Indiana Jones -elokuvaa.

Uutisoimme viime lauantaina, että legendaarinen näyttelijä Sean Connery on kuollut. Connery oli kuollessaan 90-vuotias. Conneryn vaimo Micheline Roquebrune, 91, on myös paljastanut, että näyttelijä sairasti dementiaa viimeisinä elinvuosinaan.

Nyt Connerya on muistellut hänen kollegansa ja ystävänsä Harrison Ford, 78. Kaksikko näytteli yhdessä Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvassa, jossa Connerry esitti Fordin Indiana Jones -hahmon isää.

- Hän oli isäni... Ei tietenkään oikeassa elämässä, mutta Indiana Jonesissa, Ford sanoi Variety-lehden haastattelussa ja jatkoi:

- Hitto vie, että meillä oli hauskaa. Jos hän on taivaassa, toivon että siellä on golfkenttä. Lepää rauhassa, rakas ystävä.

Ford myös lisäsi, että hänestä oli hauskaa, kun kuljetti Connerya moottoripyörän sivuvaunussa Indiana Jonesissa. Moottoripyörä hyppelehti kivisellä tiellä ja Connerylla oli varsin epämukavat oltavat.

Sean Connery menehtyi 90-vuotiaana. (kuva: AOP)

Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki sai ensi-iltansa vuonna 1989 ja se oli ilmestymisjärjestyksessä kolmas Indiana Jones -elokuva. Elokuva tuotti maailmanlaajuisesti yli 474 miljoonan dollarin lipputulot.

Juttu korjattu 21:37: Golf-kurssit muutettu golfkentäksi.

Lue myös: James Bond -näyttelijä Sean Connery sairasti dementiaa - "Se ei ollut elämää hänelle"

Lue myös: Sean Connery, 90, on kuollut - muistetaan etenkin ensimmäisenä James Bondina

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat