Kuva: AOP

Jennifer Lawrence villiintyi Joe Bidenin voitosta - paljonpuhuva reaktio kuvattiin videolle

09.11.2020 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Hollywood-tähti ei piilotellut innostumistaan presidentinvaalien tuloksen selvittyä.

Monet julkisuudenhenkilöt ovat reagoineet sosiaalisessa mediassa Joe Bidenin voittoon Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Yksi uutisesta ilahtunut on Hollywood-tähti Jennifer Lawrence, 30. Oscar-voittaja on jakanut Twitterissä itsestään kuvatun videon, jossa hän juoksee pitkin katua pyjamassaan samalla huutaen riemukkaasti.

”Minun oli aivan pakko järjestää yhden hengen bileet”, Lawrence kirjoittaa videon yhteydessä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jennifer Lawrence on kertonut kasvaneensa republikaaniperheessä. Vuoden 2008 vaaleissa nainen äänestikin demokraattien Barack Obaman sijaan republikaaniehdokas John McCainia. Nainen on ollut äänekäs Donald Trumpin kritisoija ja syyttänyt istuvaa presidenttiä lakien rikkomisesta ja valkoisen ylivallan kannattajien myötäilemisestä.

- Äänestän Joe Bidenia ja Kamala Harrisia, koska Donald Trump on pistänyt ja tulisi vastaisuudessakin pistämään oman etunsa amerikkalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin edelle. Hän ei edusta arvojani amerikkalaisena ja ennen kaikkea ihmisenä, Lawrence kertoi lokakuussa.

Jennifer Lawrence on näytellyt muun muassa Nälkäpeli- ja X-Men-elokuvasarjoissa. Nainen voitti parhaan naispääosan Oscarin roolistaan vuoden 2012 Unelmien pelikirja -elokuvassa.

Lue myös: Joe Bidenin tyttären "voittotanssista" tuli nettihitti: "Rakastan häntä jo nyt"

Lue myös: Tulevassa Netflix-komediassa huima näyttelijäkaarti - "Tiimi on todella motivoitunut"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat