Kuva: AOP

Rillit huurussa -tähdet kuvasivat seksikohtauksia eronsa jälkeen - Kaley Cuoco avautui aiheesta

12.11.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rillit huurussa -sarjassa nähdyt seksikohtaukset kuvattiin vasta sen jälkeen, kun pari oli jo eronnut "oikeassa" elämässä.

Rillit huurussa -sarjasta tuttu Kaley Cuoco, 34, avautuu tuoreessa haastattelusta seksikohtauksista, jotka hän kuvasi eksänsä Johnny Galeckin kanssa. 

Cuocon mukaan hän ihastui vastanäyttelijäänsä heti sarjan kuvausten alettua. Galecki kuitenkin seurusteli tuolloin, joten tunteet syvenivät vasta myöhemmin. "Työpaikkaromanssista" tuli kahden vuoden mittainen suhde.

- Ihastuimme ja olimme yhdessä kahden vuoden ajan. Sitten suhteemme vain tuli tiensä päähän. Onneksi minä ja Johnny tulimme toimeen loistavasti ja olemme edelleen todella läheisiä, Cuoco kertoo.

Eron jälkeen Rillit huurussa -sarjassa tapahtui kuitenkin jotain. Cuocon mukaan Pennyn ja Leonardin hahmoille kirjoitettiin yllättäen hyvinkin runsaasti seksikohtauksia.

- Kun erosimme, olin tietenkin hieman herkillä. Muistan nuo viikot, jolloin sarjan luoja Chuck Lorre oli kirjoittanut jaksoja, joissa yllättäen hahmomme olivat kiinni toisissaan joka sekunti. 

- Olimme Johnnyn kanssa varmoja siitä, että hän teki sen tahallaan. Hän vain halusi leikkiä kanssamme, Cuoco kertoi nauraen. 

Cuoco ja Galecki tähdittivät vuonna 2007 aloitettua Rillit huurussa -sarjaa aina viime vuoteen, eli sarjan loppuun saakka. 

Lue myös: Rillit huurussa -tähti treenasi maski kasvoillaan ja sai karuja kommentteja: Ei jäänyt sanattomaksi

Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar juhlistaa ensimmäistä hääpäiväänsä: "En päästä sinusta koskaan irti"

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat