Kuva: AOP

Kun George Clooney oli rahaton, kaverit auttoivat - kiitti jokaista miljoonalahjoituksella

18.11.2020 15:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

George Clooney kertoo, että hän muisti avokätisellä lahjoituksella ystäviään, jotka auttoivat häntä ennen kuuluisuutta.

Näyttelijä George Clooney, 59, on vahvistanut jo pitkään liikkuneen huhun, jonka mukaan mies kiitti avokätisesti ystäviään, jotka olivat auttaneet häntä vaikeina aikoina.

Clooney kertoi GQ-lehdelle, että vuonna 2013 hän sai odotettua enemmän tuloja menestyselokuvasta Gravity.

Näyttelijä oli tuolloin tavannut tulevan vaimonsa Amalin. Parilla on nykyisin kaksi lasta, mutta Clooney ei vielä tuolloin ajatellut perustavansa perhettä.

- Ajattelin, että minulla on kavereita, jotka kaikki ovat viimeisen 35 vuoden aikana auttaneet minua tavalla tai toisella. Olen nukkunut heidän sohvillaan silloin, kun olin rahaton, Clooney kertoo lehdelle.

- He lainasivat minulle rahaa. He auttoivat minua vuosien saatossa. Ajattelin, että ilman heitä en olisi koskaan saavuttanut mitään. Olemme todella läheisiä, käytännössä he ovat testamentissani. Joten miksi helvetissä odottaisin siihen asti, että jään bussin alle?

George ja Amal Clooney. (kuva: AOP)

Clooney tarttui tuumasta toimeen ja suuntasi Las Vegasiin, jossa hän nosti salaisesta paikasta 14 miljoonaa dollaria eli noin 11,8 miljoonaa euroa käteistä. Hän jakoi rahat 14 salkkuun.

Seuraavana päivänä hän kutsui 14 hyvää ystäväänsä luokseen.

- Otin kartan käteeni ja kerroin minne kaikkialle tässä maailmassa olin päässyt, kiitos heidän. Kysyin, että kuinka tällaisille ihmisille voi maksaa takaisin?

- Sen jälkeen sanoin: No, miten olisi miljoona dollaria?

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Clooney puhuu tapahtuneesta julkisuudessa. Asian tiimoilta on kuitenkin liikkunut huhuja jo vuosien ajan. 

- Muistan, kun puhuin eräälle todella rikkaalle ääliölle hotellissa Las Vegasissa. Hän oli paljon varakkaampi kuin minä. Puhe kääntyi tähän tarinaan ja hän kysyi minulta, "Miksi teit niin?" 

Clooney oli tyrmistynyt kysymyksestä.

- Vastasin hänelle: Miksi sinä et tekisi niin, törppö?

Lue myös: George Clooneyn hurja muodonmuutos - parrakas näyttelijä tähdittää tulevaa Netflix-uutuutta

Lue myös: George Clooney lakkaa Catherine Zeta-Jonesin kynsiä - hulvaton kuva aiheutti faneissa kateutta

Lähde: GQ

Kilpailut

Uusimmat