Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Sotadraama, jonka miespääosassa nähdään juuri Tampereella hurmannut Hollywood-tähti

23.11.2020 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aaron Paul nähdään Eye in the Sky -elokuvassa.

Vuonna 2015 ilmestynyt Eye in the Sky -elokuva kertoo eversti Powellista (Helen Mirren), joka johtaa Lontoosta käsin operaatiota, jonka tarkoituksena on vangita terroristeja Keniassa. Operaatio kuitenkin mutkistuu, kun miehittämättömän lennokin pilotti Steve (Aaron Paul) havaitsee kohteen lähellä pienen tytön.

Elokuvassa nähtävä Aaron Paul on useimmille tuttu Breaking Bad -tv-sarjasta, mutta viime aikoina mies on ollut esillä Suomessa erityisestä syystä. Mies oli juuri viikkojen ajan Tampereella kuvaamassa Dual-nimistä elokuvaa. Riley Stearnsin ohjaama scifi-elokuva päädyttiin kuvaamaan kokonaisuudessaan Tampereella pitkälti siksi, että elokuvan tekijät katsoivat Suomen suoriutuneen niin hyvin koronavirustilanteen hoitamisessa.

Aaron Paul on hurmannut liki viittä miljoonaa Instagram-seuraajaansa jakamalla Tampereelta kuvan, jonka kuvatekstissä hän kertoo jo kaipaavansa Suomea. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Eye in the Sky -elokuva on omistettu näyttelijä Alan Rickmanin muistolle. Elokuvassa mies tekee viimeisen varsinaisen roolisuorituksensa. Kyseisen elokuvan jälkeen hän vielä ääninäytteli Liisan seikkailut peilimaailmassa -elokuvassa.

Eye in the Sky
Hero
21.00

Lue myös: Hollywood-ohjaaja ihastui saunomiseen ja aikaiseen auringonlaskuun - "Jään kaipaamaan Suomea"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat