Kuva: AOP

Kim Kardashianin yllättävä paljastus - Kanye West inspiroitui vaimostaan jo ennen suhteen alkua

23.11.2020 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin mukaan kappale sai alkunsa syntymäpäiväkortista.

Kim Kardashian, 40, paljasti Instagramissa mielenkiintoisen tarinan aviomiehensä Kanye Westin, 43, Lost in the world -kappaleen taustoista.

Kardashianin mukaan Westillä oli ongelmia saada sanoituksia kyseiselle, My beatiful dark twisted fantasy -albumilta löytyvälle kappaleelle, kunnes hän muisti Kim Kardashianille antamansa kortin. 

Kardashianin mukaan West kaivoi esiin runon, jonka oli kirjoittanut korttiin, jonka antoi Kardashianille 30-vuotisyntymäpäivillä. 

"Hyvää 10-vuotispäivää Kanyen My beatiful dark twisted fantasy -albumille. Niille, jotka eivät tiedä tarinaa Lost in the world -kappaleen takaa, paljastan tämän. Kanye ei kyennyt saamaan kaikkia sanoituksia kasaan, mutta sitten hän tajusi, että ne ovat kortilla, jonka hän antoi minulle 30-vuotissyntymäpäivänäni. Hän otti runon ja teki siitä laulun," Kardashian kirjoittaa julkaisussa. 

Kuvan kortista pääset katsomaan alta painamalla oikealla puolella olevasta nuolesta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä

Mielenkiintoista tarinassa on se, että Kardashian ja West aloittivat seurustelun vuonna 2012. Levy sen sijaan julkaistiin vuonna 2010. West inspiroitui tulevasta vaimostaan jo ennen heidän suhdettaan. Vuodesta 2014 naimisissa olleella pariskunnalla on neljä yhteistä lasta. 

Kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Minimekkomuotia Kim Kardashianin tyyliin - eläinkuosi ja kimaltavia yksityiskohtia

Lue myös: Kim Kardashian katkaisi huhuilta siivet ja julkaisi yhteiskuvan Kanyen kanssa - fanit innostuivat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat