Kuva: AOP

Kim Kardashian katkaisi huhuilta siivet ja julkaisi yhteiskuvan Kanyen kanssa - fanit innostuivat

10.11.2020 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Moni ennätti jo spekuloida sitä, oliko Kanye Wes lainkaan juhlimassa vaimonsa 40-vuotissyntymäpäivää.

Kim Kardashian, 40, juhlisti pyöreitä vuosiaan muutama viikko sitten. Merkkipäivää juhlistettiin näyttävin menoin yksityisellä saarella, johon oli kerääntynyt joukko Kardashianin perhettä ja muita läheisiä. 

Juhlallisuudet saivat aikaan myös kritiikkiä ja esimerkiksi brittijuontaja Piers Morgan, 55, kertoi asiasta oman tiukan mielipiteensä. Hänen mukaansa on todella vastuutonta, että Kardashian juhli suurella porukalla koronasta huolimatta. 

”Nämä päivitykset ovat niin kuvottavia, että haluan oksentaa. Ihan kuin olisimmekaan tarvinneet enempää vahvistusta sille, mikä hemmoteltu ja tahditon imbesilli hän on”, Piers Morgan kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Julkaistuissa kuvissa yksi asia erityisesti kiinnitti Kardashianin seuraajien huomion. Otoksissa nähtiin hyvin paljon läheisiä, mutta yhdessäkään kuvassa ei poseerannut Kardashianin aviomies Kanye West. 

Moni ehtikin jo hämmästellä sitä, eikö West todella ollut saapunut juhlimaan lainkaan vaimonsa suurta päivää. Katkaistakseen huhuilta siivet, julkaisi Kardashian nyt yhteiskuvan itsestään ja Westistä. Otoksessa kaksikko kävelee rannalla, takana kimmeltää sininen meri. 

Julkaisu on saanut Kardashianin seuraajat huokaisemaan helpotuksesta, sillä näyttää siltä, että huhujen mukaan aviokriisin kourissa paininut kaksikko on edelleen yhdessä. 

Fanit ovat ottaneet julkaisun ilolla vastaan. 

"Ihanaa."

"Kiva nähdä teidät yhdessä."

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: 40 vuotta täyttänyt Kim Kardashian joutui tylytyksen kohteeksi julkaistuaan bikinikuvia

Lue myös: Kanye West äänesti itseään Yhdysvaltain presidentinvaaleissa - kannattaako Kim Kardashian miestään?

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat