Kuva: AOP

Hitti vai huti? Kim Kardashian pukeutui sinisiin lateksihousuihin ja beigeen paitaan, katso

01.12.2020 10:15 - Reija Saarinen

Viime aikoina Kardashian on ollut innostunut lateksista.

Kim Kardashian, 40, tunnetaan näyttävänä pukeutujana, joka ottaa usein uusimmat trendit haltuun. Viime aikoina lukuisat tunnetut kasvot ovat ottaneet omakseen uuden trendin eli lateksivaatteet. Hiljattain myös Kardashian esitteli Instagram-tilillään punaista lateksiasua, josta näet kuvia täältä.

Tällä kertaa Kardashianin julkaisi kuvia asusta, joka ei varmasti jätä kylmäksi. Otoksissa Kardashianin yllä nähdään vaalean siniset lateksihousut, jotka jo itsessään ovat näyttävä valinta. Suoralahkeiset lateksihousut Kardashian on yhdistänyt ihonväriseen poolopaitaan. Kokonaisuuden kruunaavat vaalean siniset, suurella kivellä koristellut korkokengät.

Look on räväkkä ja samaan aikaan tyylikäs. Siinä on hyvin perinteisiä elementtejä kuten "suorat housut" sekä aina tyylikäs poolo. Näiden väri- ja materiaalivalinnat vaan eivät ole sieltä perinteisimmästä päästä.

Asu onkin jakanut mielipiteitä myös Kardashianin seuraajien keskuudessa. Mutta miten on, onko se sinusta hitti vai huti? Kuvia pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Kim Kardashianin yllättävä paljastus - Kanye West inspiroitui vaimostaan jo ennen suhteen alkua

Lue myös: Käärmekuosia ja verkkopaita - Kim Kardashianin look tuo muistoja 90-luvulta

Kilpailut

Uusimmat