Kuva: All Over Press

Laulajatähti pelkäsi kertoa tunteistaan rakastamalleen naiselle - odotti vuosia täydellistä hetkeä

08.12.2020 08:15 - Senja Rapila

Laulajapari Shawn Mendes ja Camila Cabello ovat seurustelleet julkisesti jo reilu kahden vuoden ajan.

Laulajat Shawn Mendes, 22, ja Camila Cabello, 23, ovat tunteneet toisensa jo 15-vuotiaista lähtien. He ovat olleet ystävyksiä ja tukeneet toisiaan musiikkihaaveissa. Rakkaus kaksikon välille roihahti julkisesti yhteiskappaleen Señorita jälkeen vuonna 2018.

Mendes paljasti haastattelussa hiljattain, että hän rakasti teini-iästä asti tuntemaansa Cabelloa jopa viiden vuoden ajan ennen kuin uskalsi tunnustaa rakkautensa. Artisti on myös myöntänyt, että kaikki hänen kirjoittamansa rakkauslaulut kertovat Cabellosta.

- Vaatii paljon rohkeutta kertoa rakastamallesi naiselle, että rakastat häntä. Pelkäsin viiden vuoden ajan pakkeja häneltä, mikä taas esti minua kertomasta tunteistani joka kerta. Valmistauduin tunteideni kertomiseen viiden vuoden ajan, Mendes on kertonut haastattelussa.

Cabello julkaisi viikko sitten romanttisen kuvan pariskunnasta Instagram-tililleen. Julkaisun yhteydessä hän kertoi seuraajilleen, että suhde Mendesin kanssa on opettanut hänelle paljon rakkaudesta.

"Se ei ole pelkkiä onnellisia ja rauhallisia hetkiä, joita näet kuvissa ja videoissa. Kun olet suhteessa jonkun kanssa, tuntuu siltä kuin hän olisi peili, joka heijastaa jatkuvasti sinua itseäsi vastaan. Minun pitää jatkuvasti kohdata pelkojani, ahdistustani, tapojani ajatella, elämänuskomuksiani ja uskomuksia itsestäni. Se ei ole niin yksinkertaista kuin kuvissa. Joskus se on sotkuista, epämukavaa ja rumaa", hän kirjoittaa.

Lue myös: Tässä on Frendit-tähden 22 vuotta nuorempi kihlattu - jakoi ensimmäisen kuvan rakkaastaan

Lue myös: Miley Cyrus flirttaili fanille TikTokissa - esitti kysymyksen, joka sai somen sekaisin

Lue myös: Jennifer Garner näytteli uudelleen seksikkään tv-kohtauksen - lopputulos riemastutti fanit

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat