Kuva: AOP

Lizzoa kritisoitiin detox-kuurin pitämisestä - vastaa nyt napakasti arvostelijoilleen

15.12.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Jotkut kommentoijat väittivät kehopositiivisuudestaan tunnetun laulajan ylläpitävän dieettikulttuuria.

Muusikko Lizzo, 32, on ollut näkyvä kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja isokokoisten naisten roolimalli. Nainen sai kritiikkiä kerrottuaan sosiaalisessa mediassa olleensa smoothiepainotteisella kymmenen päivän detox-kuurilla. Häntä kritisoitiin haitallisen ”dieettikulttuurin” ylläpitämisestä.

Nyt Lizzo on vastannut saamiinsa kommentteihin. Nainen myöntää, että häntä normaalisti jännittäisi päivittää vastaavanlaista sosiaaliseen mediaan.

- Ihmiset uskovat, että jos olet iso tyttö ja teet jotain terveytesi eteen, teet sen pudottaaksesi dramaattisesti painoa, ja siitä ei ole kyse, Lizzo sanoo TikTok-videollaan.

Nainen perustelee detox-kuuriaan sillä, että marraskuu oli hänelle stressaava ja tämän myötä hän joi paljon alkoholia ja söi mausteista ruokaa.

- Tämä sekoitti vatsani. Halusin palauttaa kehoni tätä edeltäneeseen aikaan. Olen ylpeä itsestäni ja saavuttamistani tuloksista, Lizzo jatkaa.

Lizzo kertoo, että hän nukkuu nyt paremmin ja kokee olonsa kaikin puolin paremmaksi kuurin ansiosta.

- Olen iso tyttö, joka teki smoothie-detoxin, ja halusin jakaa sen teille. Jokaisen ison tytön pitäisi pystyä tekemään kehoillaan mitä he itse haluavat, Lizzo painottaa.

Lizzon TikTok-videon voit katsoa alta tai tästä linkistä.

@lizzo

Big girls do whatever u want with your bodies!!! I’m just as proud of my results from my smoothie detox as I am of my belly curves and swerves ❤️

♬ original sound - lizzo

Naisen fanit ovat ylistäneet naista tämän avautumisesta ja ihmetelleet, miksi hänen kroppansa on jatkuvan arvioinnin kohteena.

Miettikää, jos teidän kehoanne kritisoitaisiin jatkuvasti ja siitä puhuttaisiin koko ajan. Toivottavasti Lizzo voi hyvin”, kirjoittaa yksi Twitterissä.

”Lizzo kannustaa kehopositiivisuuteen, oli keho sitten millainen hyvänsä. Olen iso nainen, joka rakastaa hänen musiikkiaan ja voimaannun siitä riippumatta siitä, millainen hänen ruokavalionsa on. Hän on muusikko eikä pelkkä roolimalli”, kirjoittaa toinen.

Lizzon smoothie-detox-kuuriin pääset tutustumaan tarkemmin alla näkyvältä Lizzon jakamalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

@lizzo

practice safe detoxification y’all.

♬ mario sound - mandycap

Lue myös: Lizzo kyllästyi haukkujiin, sanoi suorat sanat: "Terveys ei määrity sillä, miltä näytät ulospäin"

Lue myös: Lizzon peppukuva sai aikaan kiivasta keskustelua: "Miksi teidän pitää olla niin ilkeitä?"

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat