Kuva: Yle

Sohvaperunat tulee taas - mukana myös uusia kasvoja

29.01.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uudet jaksot alkavat 12. helmikuuta.

Suositun Sohvaperunat-ohjelman uudet jaksot alkavat Ylellä 12. helmikuuta. Viikon ruututarjontaa ruotivat jo tutuksi tulleiden sohvaperunoiden lisäksi uudet tv-kasvot Siva ja Michael, Marjo ja Sari, Hamza ja Mihret sekä isä ja poika Tom ja Robert

Sohvaperunoiden 11. tuotantokaudella nähdään tietysti myös iso joukko edelliskausilta tuttuja sohviksia. Tampereelta mukana jatkavat Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri. Oululaisia sohviksia ovat Asta ja Katariina sekä Linda, Jani, Daniel ja Samuel. Hämeenlinnaa edustavat Juha ja Markus ja Parolaa Mici ja Maicci.

Helsingissä tv:tä tuijottavat Salli ja Teemu, Monna ja Iris, Sanna ja Pinja sekä Iida ja Nelli. Turkulaisia vahvistuksia ovat Jussi-Pekka ja Jarno sekä Laura, Ville ja Aamos. Riihimäellä sohvaperunoina jatkavat Jani ja Simo sekä Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Mukana jatkavat myös Eila ja Minna Lohjalta, Tanja, Sannis ja Ruusa Nousiaisista, Marja ja Eija Ranualta sekä Jorma ja Soile Rovaniemeltä

Alta voit lukea uusien sohvisten esittelyt.

(kuva: Yle)

Siva ja Michael, Helsinki

Samassa naapurustossa kasvaneet Siva ja Michael ystävystyivät aikoinaan paikallisella huoltoasemalla, joka toimi alueen nuorten kohtaamispaikkana. Innovatiivisen ja yritteliään kaksikon arki on hektistä, ja television katselu iltaisin tarjoaa kaivatun aivot narikkaan -hetken. Ystävyksiä yhdistää muun muassa viljelypalstaharrastus, joka aiheuttaa tietysti leikkimielistä nokittelua puolin ja toisin.

(kuva: Yle)

Sari ja Marjo, Helsinki

Hoitoalalla työskentelevät Sari ja Marjo ovat olleet ystävyksiä jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Sanavalmiit leidit nauttivat televisiotarjonnasta yksin ja yhdessä, ja erityisesti Marjo katsoo kaikista tv-sarjoista ainakin ensimmäisen jakson. Sari on innokas neuloja, ja Marjon vapaa-aika sujuu vauhdikkaasti muun muassa kahden koiran kanssa.

(kuva: Yle)

Hamza ja Mihret, Helsinki

Ystävykset Hamza ja Mihret tutustuivat lähes kymmenen vuotta sitten kesäterassilla, kun Mihret vakuuttui Hamzan sheikkaustaidoista. Elämäniloinen kaksikko onkin sittemmin viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä niin matkustelun ja mökkeilyn kuin yhteisten tv-iltojenkin parissa. Tällä sohvalla jaetaan ilot ja surut sekä päädytään usein nauruhepuleihin. 

(kuva: Yle)

Robert ja Tom, Helsinki

Tom ja Robert ovat isä ja poika, joita yhdistää geenien lisäksi muun muassa yhteinen yritystoiminta ja rakkaus eri ruokakulttuureihin ja viineihin. Sympaattinen kaksikko viettää aikaa yhdessä myös esimerkiksi reissaten ja keikoilla käyden. Robert rentoutuu television katselun lisäksi museoissa tai golfkentillä. Tomin mielipuuhiin kuuluu kalastelu mökillä, ja hän on myös intohimoinen kokki.

Sohvaperunat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaisin klo 21.00 5.2. alkaen

Lue myös: Brittien Sohvaperunoissa esitetyt koronakommentit nostattivat paheksunnan

Kilpailut

Uusimmat