Kuva: AOP

Jared Leto ei lähettänyt kuollutta rottaa vastanäyttelijälleen: 'Huhut elävät omaa elämäänsä'

15.02.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kiisti pitkään liikkuneet huhut.

Muusikko ja näyttelijä Jared Leto, 49, on vihdoin ottanut kantaa sitkeisiin huhuihin siitä, että hän olisi lähettänyt kuolleen rotan näyttelijäkollegalleen Margot Robbielle, 30. Huhujen mukaan mies olisi tehnyt näin valmistautuessaan Jokerin rooliin vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvassa. Nyt Jared Leto on ottanut kantaa huhuihin.

- En koskaan antanut Margot Robbielle kuollutta rottaa. Se ei ole totta, Leto sanoo GQ:n haastattelussa.

Margot Robbie esitti elokuvassa Harley Quinnia. Leto kertoo, että sen sijaan hän lähetti Robbielle usein leipomuksia, kuten eräästä torontolaisesta kahvilasta löytämiään vegaanisia kierrepullia.

- On hauskaa, miten huhut lähtevät elämään omaa elämäänsä, Leto lisäsi.

Margot Robbie (kuva: AOP)

Rottahuhu lähti ensin liikkeelle Shortlistin haastattelusta, jossa tosin puhe oli elävästä rotasta. Haastattelussa Margot Robbielta kysyttiin, miltä tuntui vastaanottaa elävä rotta Letolta.

- Olin yllättynyt, Robbie sanoi haastattelussa.

Jared Leton omistautuvasta suhtautumisesta Jokerin roolin näyttelemiseen uutisoitiin paljon. Rotan lisäksi miehen uutisoitiin lähettäneen näyttelijäkollegoilleen myös muun muassa anaalihelmiä ja käytettyjä kondomeja.

- Tein paljon asioita, jotta voisin luoda dynaamisen, yllättävän ja spontaanin ilmapiirin ja rikkoa kaikki mahdolliset muurit, joita oli välillämme. Jokeri on sellainen, ettei hän kunnioita sellaisia asioita kuten henkilökohtaista tilaa ja rajoja, Leto kertoi tuolloin.

Lue myös: Suicide Squad -näyttelijätär: "Pelkäsin, että Jared Leto hakkaa minut"

Lue myös: Megayllätys! Jared Leto palaa Jokerin rooliin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat