Kuva: AOP

Ahdistelija piinaa Billie Eilishia tappouhkauksilla, hyytävä kirje julki: "Tulet kuolemaan"

19.02.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Laulaja Billie Eilish on saanut tappouhkauksia samalta mieheltä jo yli puolen vuoden ajan. Nyt hän hakee lähestymiskieltoa ahdistelijalleen.

Laulaja Billie Eilish, 19, on hakenut lähestymiskieltoa miehelle, joka on piinannut häntä pelottavilla eleillä ja tappouhkauksilla lähellä hänen kotiaan Los Angelesissa, kertoo TMZ.

Uhkaava käytös on jatkunut jo yli puolen vuoden ajan, viime kesästä asti.

Läheisen koulun liepeillä vaaninut mies on lähettänyt häiritseviä kirjeitä Eilishille ja tehnyt kurkun auki leikkaamista muistuttavia eleitä nähdessään pop-tähden, selviää oikeusasiakirjoista, jotka TMZ on saanut haltuunsa.

"Et voi saada mitä haluat, ellet sitten halua kuolla vuokseni - - tiedät, että vesi nousee pian ja voit hyvinkin kuolla - -  tulet kuolemaan", luki eräässä kirjeessä.

Oikeusasiakirjojen mukaan tappouhkaukset ovat saaneet Eilishin ahdistuneeksi kotonaan. Hän pelkää oman ja perheensä turvallisuuden puolesta.

Los Angelesin poliisilaitos on ottanut tapauksen tutkiakseen, mutta lehtitietojen mukaan mies on edelleen vapaalla jalalla. Eilish vaatii, että oikeus määrää miehen pysyttelemään vähintään 180 metrin päässä hänestä.

Lue myös: Billie Eilishin kroppa nousi puheenaiheeksi paparazzikuvan myötä - kertoo nyt kehonkuvastaan

Lue myös: Billie Eilish poseerasi veljensä tyttöystävän kanssa, some hämmentyi: "Itse olisin mustasukkainen"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat