Kuva: Nelonen/Lars Johnson

Tänään tv:ssä: Peli alkaa heti Selviytyjät Suomessa - "Vähän tommonen pinnallinen tyyppi"

27.02.2021 07:15 - Roy Kokkonen

16 julkisuuden henkilöä kilpailee voitosta Suomen karun luonnon armoilla Selvityjät Suomen uudella kaudella.

Selviytyjät Suomen uudella kaudella 16 julkisuudesta tuttua kilpailijaa joutuvat keskelle Suomen karua luontoa. Aiemmilla kausilla nähdyt kirkkaan turkoosi vesi ja trooppinen ilmasto loistavat poissaolollaan, kun jäätävä tuuli, vesisade ja kylmyys piiskaavat kilpailijoita ensimmäisestä jaksosta alkaen.

Tuttuun tapaan porukka jaetaan kahteen joukkueeseen. Heimojako yllättää osan kilpailijoista.

– Kyllä mä olisin laittanut itseni siihen toiseen leiriin. Mulla oli siellä tyypit, joita mä ajattelin, että mulla tulee paras liitto koskaan, niin ne on kaikki nyt siellä naapurileirissä, Kulju x Saarinen -podcastista tuttu Niko Saarinen kertoo.

Toinen heimoista muuttaa vehreälle kotisaarelle, kun taas toinen joutuu tyytymään kiviseen luotoon. Karut olosuhteet eivät ole kaikkien mieleen.

– Täällä on erittäin haastavat olosuhteet verrattuna lämpimään, se tekee tästä vaikeaa, hyvinvointivalmentaja Aki Manninen toteaa juontaja Juuso Mäkilähteelle.

(kuva: Nelonen/Lars Johnson)

Peli alkaa heti heimojen saavuttua saarille. Liittoumat ja ihmissuhteet tunnetusti ovat ratkaisevassa osassa Selviytyjiä.

– Arttu on varmaan kiero kuin korkkiruuvi. Usko mua. Noi hiljaisimmat on pahimpia, Niko Saarinen kuiskii tanssija-laulaja Joalin Loukamaalle.

– Suvi on vähän tommonen pinnallinen tyyppi. Voi käydä hermoille pidemmän päälle tommonen Viidakon tähtöset -meininki, Archie Cruz arvioi Suvi Pitkäsen menestymistä kisassa.

Cruz kertoi Voice.fi:lle aiemmin, että Selviytyjät oli hänelle kaikin puolin positiivinen kokemus.

– Opin, että voi irtaantua välillä arjesta. Tekee hyvää olla ihan omien ajatusten kanssa. Suurimpana jäi mieleen se, että siellä leirissä kaikki keskittyivät toisiinsa, eikä älypuhelimiin, Cruz sanoi.

Tällä kaudella mukana ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tangokuningatar Johanna Pakonen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, rock-muusikko Archie Cruz, valmentaja ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, muusikko Elias Gould, DJ ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Selviytyjät Suomi
20:00
Nelonen

Lue myös: Kohuissa ryvettynyt Archie Cruz oppi rauhoittumaan Selviytyjissä - paljastaa, mitä bändille kuuluu

Kilpailut

Uusimmat