Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: HBO-sarjaan perustuva floppielokuva - sekä katsojat että kriitikot hyljeksivät

05.03.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Entourage ei onnistunut siirtymässään tv-ruuduilta valkokankaille toisin kuin esimerkiksi toinen HBO-sarja Sinkkuelämää.

Vuonna 2015 ensi-iltansa saanut Entourage-elokuva perustuu samannimiseen HBO-tv-sarjaan, jota esitettiin kahdeksan kautta. Elokuvassa filmitähti Vincent Chase (Adrian Grenier) astuu ensimmäistä kertaa Hollywood-ohjaajan pallille. Asiat luistautuvat käsistä, kun elokuvan budjetti ylittyy ja Vincent ystävineen joutuu kohtaamaan seuraukset.

(kuva: AOP)

Entourage-elokuva floppasi sekä kriitikoiden arvosteluilla että lippuluukkulukemilla arvioiden. Se ei onnistunut toistamaan niin ikään HBO:n Sinkkuelämää-sarjan menestyksekästä siirtymää tv-ruuduilta valkokankaille. Toki Sinkkuelämää-elokuvasarjan toinen osakin sai paljon ryöpytystä kriitikoilta, mutta yleisö oli tuonkin elokuvan puolella.

Kriitikot syyttivät Entourage-elokuvaa muun muassa siitä, että se tuntui vain venytetyltä tv-sarjan jaksolta. Muun muassa The Guardianille kirjoittava elokuvakriitikko Mark Kermode jopa valitsi Entouragen koko vuoden huonoimmaksi elokuvaksi. Hänen mielestään hauskuutta tavoitteleva elokuva ei naurata lainkaan, ja sen hahmojen sovinistinen ja vaurautta korostava asenne tuntuu etovalta.

”Tähän verrattuna Sinkkuelämää 2 näyttää taide-elokuvalta”, Kermode kirjoittaa yhden tähden arviossaan.

Entourage
Nelonen
00.50

Lue myös: Huhujen mukaan Kihoa ei nähdä Sinkkuelämää-jatko-osissa - näyttelijältä itseltään kryptinen vastaus

Lue myös: Ensimmäiset tiedot Sinkkuelämää-sarjan paluun juonesta julki - nykyaika näkyy vahvasti

Lähteet: The Guardian, BBC, News.com.au, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat