Kuva: AOP

Ensimmäiset tiedot Sinkkuelämää-sarjan paluun juonesta julki - nykyaika näkyy vahvasti

01.02.2021 18:15 - Roy Kokkonen

Koronaviruspandemia tulee näkymään uusissa jaksoissa.

Sinkkuelämää-sarjan pääosanesittäjä Sarah Jessica Parker, 55, kertoo, että koronaviruspandemia näkyy sarjan tulevissa uusissa jaksoissa. 

Parker kertoo Vanity Fairille, että hän odottaa innolla tulevien jaksojen käsikirjoituksia showrunner Michael Patrick Kingiltä. Kingiä lukuunottamatta kaikki sarjan käsikirjoittajat ovat naisia.

Uudet jaksot sijoittuvat New Yorkiin, joten Parkerin mukaan koronavirus tulee näkymään olennaisesti sarjan juonessa.

– Luonnollisesti COVID-19 on mukana juonessa, koska hahmot elävät New Yorkissa. Kuinka se vaikuttaa ihmissuhteisiin, kun ystävät katoavat? Uskon vahvasti, että käsikirjoittajat tulevat käsittelemään sitä kaikkea, Parker kertoo.

Kymmenestä puolituntisesta jaksosta koostuvan sarjan tuotanto aloitetaan loppukeväästä. Mukana on alkuperäisestä Sinkkuelämää-sarjasta tutut hahmot Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Kristin Davis) ja Miranda Hobbes (Cynthia Nixon).

Kim Catrall (vas.), Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker ja Kristin Davis tähdittivät Sinkkuelämää-sarjaa. Catrall ei ole mukana sarjan uusissa jaksoissa. (kuva: AOP)

Neljäs päähenkilö Samantha Jones (Kim Catrall) ei tule esiintymään sarjassa. Parkerin mukaan kaupunki itsessään tulee olemaan neljäs hahmo.

Uusissa jaksoissa hahmot ovat viisikymppisiä.

– Cynthia, Kristin ja minä olemme kaikki innostuneita kuluneesta ajasta. Keitä he ovat nykyisessä maailmassa, kuinka he ovat sopeutuneet? Olen niin kiinnostunut ja innostunut näkemään, kuinka käsikirjoittajat näkevät nämä naiset nykypäivänä, Parker kertoo.

Lue myös: Onko Mr. Big mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa? Sarah Jessica Parkerilta kryptinen vastaus

Lue myös: Miksi Kim Cattrall ei ole mukana Sinkkuelämää-sarjan paluussa?

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdet tekevät muhkean tilipussin paluusarjalla

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat