Kuva: AOP

Harry Stylesin rakas Olivia Wilde joutui muuttamaan eksänsä luokse - "Tilanne on vaivaannuttava"

06.03.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Wilde ja Styles löysivät toisensa viime syksynä.

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut laulaja Harry Styles, 26, seurustelee tällä hetkellä näyttelijänä ja ohjaajana tunnetun Olivia Wilden, 36, kanssa. Pariskunnan suhde alkoi heti sen jälkeen, kun Wilde erosi viime vuonna pitkäaikaisesta kumppanistaan Jason Sudeikista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Lopulta myös uskottiin, että Wilde oli vielä varattu nainen, kun Styles tuli mukaan kuvioihin.

Nyt Wilde on lähteiden mukaan muuttanut takaisin Lontooseen "koronakuplaan" yhdessä Sudeikisin kanssa. Syynä ovat pariskunnan lapset, Otis ja Daisy, joiden kanssa Wilde haluaa viettää aikaa. Sudeikis on tällä hetkellä kuvaamassa tv-sarjaa Lontoossa, ja väliaikainen yhteenmuutto oli ainoa keino, jonka avulla lapset voivat viettää aikaa sekä isän että äidin kanssa koronapandemiasta huolimatta.

Olivia Wilde ja Jason Sudeikis. (kuva: All Over Press)

Styles ei ole kuitenkaan mukana ja näin pariskunta viettää nyt aikaa eri osoitteissa.

- Tilanne on hieman vaivaannuttava. Harryn ja Olivian suhde meni todella nopeasti eteenpäin, joten tämä kaikki voi olla outoa heille, mutta tietenkin lapset ovat etusijalla, lähde oli kertonut.

Styles ja Wilde työskentelivät viime vuonna yhdessä Don´t Worry Darling -elokuvassa. Style on yksi elokuvan näyttelijöistä, Wilde sen sijaan toimi ohjaajana.

Harry Styles. (kuva: AOP)

Lue myös: Harry Styles ei välitä siitä, että on 10 vuotta kumppaniaan nuorempi - "Olivia on unelmien nainen"

Lue myös: Iskikö Harry Styles varatun naisen? Olivia Wilden ex-mies on ollut tilanteesta surullinen

Lähde: Capital Fm

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat