Kuva: AOP

Emilia Clarke tulistui täyteaineita ehdottaneelle kosmetologille: 'Näytin hänelle ovea!'

09.03.2021 13:15 - Ella Haura

Näyttelijä avautuu Elle-lehden haastattelussa kokemistaan ulkonäköpaineista ja jakaa ihonhoitovinkkinsä.

Game Of Thrones -sarjasta tuttu näyttelijä Emilia Clarke, 34, avautuu tuoreessa Elle-julkaisun haastattelussa kokemistaan ulkonäköpaineista. Clarken mukaan kirurgiset toimenpiteet ja täyteaineet ovat näyttelijämaailmassa niin yleisiä, että hän on pohtinut niiden ottamista itsekin.

- Mietin usein, että pitäisikö minunkin toteuttaa vastaavia toimenpiteitä kuin näyttelijäkollegani. Kun työskentelen elokuvan parissa ja ohjaaja valaisee kasvoni kauniiksi, pääsen ajatuksesta yli, hän kertoo Elle-lehden haastattelussa.

Clarke kertoo myös huonoimmasta ihonhoitovinkistään, jonka hän kuuli kosmetologiltaan ollessaan kasvohoidossa.

- Hän sanoi minulle, että tarvitsen täyteaineita. Näytin hänelle ovea ja käskin häntä poistumaan. Olin silloin 28-vuotias.

Tähti on aina ihaillut kauniisti vanhentunutta äitiään, joka ei ole koskaan käynyt kirurgin veitsen alla. Clarke kokee, että kasvojen juonteet kuvaavat elettyä elämää, eikä hän siksi todennäköisesti aio muokata ulkonäköään. Hän ei kuitenkaan sulje vaihtoehtoa pois.

Clarke pitää tärkeimpänä ihonhoitorutiininaan perinteistä tapaa: puhdistusta, kasvovettä sekä kosteutusta. Kylmät teelusikat väsyneiden silmien päällä ovat hänen mukaansa myös erinomainen keino laskea turvotusta.

Lue myös: Yllättävä haastaja t-paidalle - yläosatrendi, jolta et voi välttyä kesän 2021 aikana

Lue myös: Natalie Portman salakuvattiin Thor-elokuvan kulisseissa - paljastiko osan juonesta?

Lue myös: Hiusvärimuodissa jyllää viisi trendiä - mikä on sinun suosikkisi?

Lähde: Elle

Uusimmat