Kuva: Shutterstock

Muurahaiset pilasivat rakasteluhetken - suomalaiset paljastivat erikoisimmat seksikokemuksensa

13.03.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Seksiä on harrastettu muun muassa syrjäisellä bussipysäkillä.

Seksitarinoita on yhtä paljon kuin seksinharrastajiakin. Voice.fi:n lukijat päättivätkin hieman paljastaa erikoisimpia seksikokemuksiaan elämänsä varrelta.

Seksiä on harrastettu niin luonnossa muurahaisten edessä kuin bussipysäkilläkin. Lue tarinat alta.

"Lähdimme ravintolasta yhteistuumin ja emme malttaneet odottaa kotiin asti, joten innostuimme vaimoni kanssa harrastamaan seksiä eräällä syrjäisellä bussipysäkillä. Emme kuitenkaan huomanneet tulevaa bussia, joten siinä oli kuskilla melkoinen ilme, kun pysäytti ajoneuvonsa juuri meidän eteemme..."

"Meille kävi hieman hassusti, kun innostuimme rakastelemaan kumppanini kanssa luonnossa illan hämärtyessä. Mietimme yhtäkkiä ikävää kihelmöintia ja tajusimme, että pusikon takana oli muurahaispesä ja makoilimme suoraan niiden kulkureitillä. Siitä tuli kiire mökkisaunaan"

"Tämä voi olla ehkä tavallista, mutta innostuimme puuhastelemaan erään tunnetun vaatekaupan pukuhuoneessa. Ikävintä oli kuitenkin, että verho oli jäänyt hieman auki ja kaunis hetkemme näkyi peilistä muutamalle muullekin..."

(kuva: Shutterstock)

"Olimme rantapuistossa parikymmentä vuotta sitten ja harrastimme seksiä kahden auton välissä. Lopulta huomasimme, että toinen autoista oli poliisiauto, mutta onneksi virkamiehet olivat toisaalla"

"Olimme edellisen naisystäväni kanssa käymässä hänen vanhempiensa luona. Muistan, kuinka nainen esitteli minulle muutaman viinin jälkeen lapsuudenkotiaan ja päädyimme autotalliin. Siellä yksi asia johti toiseen ja harrastimme seksiä autotallissa olevalla työpöydällä. Muistan, kuinka tiputimme samalla naiseni isän työkaluja ja hän kysyi aamulla, miksi puuhöylä oli lentänyt lattialle."

Lue myös: Seksikolumnisti masturboi kahvitauoilla - "Hinkutan itseäni kesken työpäivän"

Lue myös: Totta se on! Hammaslääkäri voi nähdä, oletko harrastanut suuseksiä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat