Kuva: Lars Johnson/ Nelonen

TIS-Vilma jakoi saamansa karut someviestit - "Olen kyllästynyt puolustelemaan itseäni"

20.03.2021 17:15 - Henna Koste

Temptation Island Suomi -sarjasta tutuksi tullut Vilma ei aio lannistua somehaukkujien vuoksi.

Moni muistaa Vilman ja Juuson Temptation Island Suomi -ohjelman aiemmilta kausilta. Pariskunnasta tuli viime vuonna myös vanhempia pienelle Nella-tytölle. Vilma jakaa suositulla Instagram-tilillään hetkiä perhearjestaan. Instagramissa Vilmaa seuraa yli 30 000 ihmistä. 

Hiljattain Vilma jakoi myös Reels-videon muodossa julkisuutensa varjopuolen. Videolla hän näytti saamiaan ikäviä somekommentteja. Kommentit ovat karua luettavaa, sillä Vilmaa on moitittu esimerkiksi huonoksi äidiksi. 

"Keskittyisit siihen lapseen."

"Käy sääliks sun lasta. Ulkonäkö on tärkeämpää", kommenteissa moititaan. 

Vilma on kuitenkin omistanut somejulkaisunsa ajatukselle, että kiusaajien mielipiteet voi jättää omaan arvoonsa. 

"Se, mitä joku muu sanoo, ei määritä sua. Se on ihan sama, mitä mieltä joku on jostain, loppujen lopuksi elät täällä omaa elämää, ja sinä itse tiedät totuuden. Oon ite kyllästynyt puolustelemaan itseäni, ja se on oikeasti aika kuormittavaa. Helpommalla pääsee, kun hyväksyy ettei kaikkia voi miellyttää, mut tekee silti mitä tykkää", Vilma kirjoittaa. 

Naisen seuraajat ovat kiitelleet hänen asennettaan. 

Kerroimme viime vuonna, kuinka pariskunnan lapsesta oli tehty perätön lastensuojeluilmoitus. Tuolloin Juuso avasi tapauksen taustoja omalla Instagram-tilillään. Lue lisää täältä.

Lue myös: Johanna Pakonen kertoo, että ventovieras opettaja piinaa häntä - 'Mainettani ja perhettäni uhataan' 

Kilpailut

Uusimmat