Kuva: AOP

Joe Bidenin koirien kohtalossa käänne - työntekijää purrut Major-koira saanut koulutusta

30.03.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Joe ja Jill Bidenin koirilla on ollut sopeutuisvaikeuksia uuteen kotiinsa, Valkoiseen taloon.

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin saksanpaimenkoirat saivat maaliskuun alussa lähtöpassit Valkoisesta talosta ikävän puremisvälikohtauksen jälkeen.

Tuolloin toinen koirista, kolmevuotias rescue-uroskoira Major oli purrut erästä työntekijää, jonka seurauksena koirat lähetettiin Bidenin perheen kotiin Wilmingtoniin, Delawareen.

Nyt koirat on kuitenkin toivotettu tervetulleiksi takaisin lyhyen karkotuksen jälkeen. Major-koira kuvattiin sunnuntaina kävelyllä yhdessä työntekijän kanssa Valkoisen talon etelänurmella.

Major-koira kävelyllä Valkoisen talon nurmella. (kuva: AOP)

Major ja Champ saivat TMZ:n tietojen mukaan koulutusta ammattilaiselta sinä aikana, kun ne olivat Valkoisesta talosta evakossa. Koulutus vaikuttaa tepsineen, mutta uusista kuvista päätellen Major ei saa enää ulkoilla pihalla vapaana.

Presidenttiparin koirilla on ollut vaikeuksia sopeutua uuteen kotiinsa. Ne ovat joutuneet opettelemaan uusia taitoja, kuten matkustamaan hissillä. Lisäksi ne ovat joutuneet totuttelemaan siihen, että Valkoisen talon piha-aitojen ulkopuolella kuhisee ihmisiä.

Lue myös: Joe Bidenin kuuluisat koirat saivat häädön Valkoisesta talosta - toinen koirista puri työntekijää

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat