Kuva: AOP

Hiipparit, stalkkerit ja tappouhkaukset olivat liikaa - Kendall Jenner hylkää luksuskotinsa

01.04.2021 09:15 - Roy Kokkonen

Sisäpiiritietojen mukaan viimeaikaiset ahdistelutapaukset olivat Kendall Jennerille liikaa, eikä hän koe oloaan enää turvalliseksi kodissaan.

Ahdistelijat ovat piinanneet Kendall Jenneriä, 25, viimeaikoina. TMZ:n sisäpiiritietojen mukaan viime sunnuntaina tapahtunut välikohtaus oli viimeinen niitti, ja Jenner on päättänyt jättää luksuskotinsa Beverly Hillsin hienostoalueella Los Angelesissa.

Viime sunnuntaina hiippari tunkeutui Jennerin kotiin kello kahdelta aamuyöllä ja yritti mennä naku-uinnille tämän uima-altaaseen. Samalla reissulla kutsumaton vieras hakkasi talon ikkunoita ja huusi Jennerin nimeä. Jennerin henkivartijat ottivat tunkeutujan kiinni ja luovuttivat hänet poliisin huostaan.

Lisäksi hän on saanut tappouhkauksia toiselta ahdistelijalta, jolle oikeus lopulta määräsi väliaikaisen lähestymiskiellon

TMZ kertoo, että Jenner on lisännyt aseistettujen henkivartijoiden määrää viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Siitä huolimatta hän ei tunne oloaan turvalliseksi kotonaan, minkä takia hän on pakannut laukkunsa, eikä suunnittele paluuta.

Lue myös: Mies suunnitteli Kendall Jennerin ampumista - määrättiin väliaikaiseen lähestymiskieltoon

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat