Kuva: AOP

Kuka on seuraava Kardashian-miljardööri? Kim Kardashianilla varsin selkeä mielipide

08.04.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian nousi Forbes-lehden miljardöörien listalle.

Uutisoimme vastikään, että Kim Kardashian, 40, on noussut Forbes-lehden miljardöörien listalle. Kardashianin omaisuus oli noussut viime lokakuun 780 miljoonasta yli miljardiin muun muassa KKW Beauty sekä Skims -brändiensä ansiosta.

Kardashian on tällä hetkellä siis varakkain Kardashian-perheen jäsen, sillä hänen pikkusiskonsa Kylie Jenner ei päätynyt tänä vuonna Forbesin listalle.

Kim Kardashian oli ollut edustamassa Los Angelesissa Skims-brändinsä tapahtumassa ja antanut TMZ-julkaisulle kommentteja varakkuudestaan. Haastattelussa Kardashianilta oltiin muun muuassa kysytty, että kuka perheestä on seuraava miljardööri.

Kardashianilla oli asiaan varsin selkeä vastaus.

- Minusta jokainen heistä voi nousta listalle. Esimerkiksi Kendall Jenner on yksi maailman parhaiten palkatuista malleista ja äitini Kris Jenner pyörittää koko perhebisnestä.

Kaikki Kardashianit ja Jennerit tekevät valtavia summia muun muassa televisio-ohjelmillaan sekä sosiaalisella medialla. Esimerkiksi Kylie Jenneria pidettiin pitkään Instagram-sivuston arvokkaimpana henkilönä. Jennerin kirkkain kruunu kuitenkin lopulta vietiin, sillä Hopper HQ -sivusto arvioi heinäkuussa, että Dwayne "The Rock" Johnsonin yksi Instagram-julkaisu on arvokkaampi kuin Jennerin.

Lue myös: Kim Kardashian on nyt rikkain Kardashian-klaanin jäsen - nousi siskonsa ohi

Lue myös: Kylie Jenner, 21, on maailman nuorin miljardööri - katso sijoitus rikkaimpien listalla

Lue myös: Khloé Kardashianin eläytyminen lentopallossa nauratti faneja: "En pysty katsomaan hymyilemättä"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat