Kuva: All Over Press

Dwayne "The Rock" Johnsonista presidentti? Lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat ehdokkuutta

12.04.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uuden gallupin mukaan Johnsonia tukisi 46 prosenttia kansasta.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnsonin, 48, nimi on ollut usein esillä, kun yhdysvaltaisilta on kysytty eri gallupeissa, että kenestä he haluaisivat maan seuraavan presidentin. Vuonna 2017 Johnson itsekin sanoi, että voisi tulevaisuudessa pohtia ehdokkaaksi ryhtymistä.

Nyt Newsweek-julkaisu on uutisoinut, että tuoreen gallupin mukaan lähes puolet amerikkalaisista, noin 46 prosenttia, tukisi Johnsonia, jos tämä hakisi presidentiksi. Johnson oli itsekin jakanut uutisesta kuvakaappauksen suositulla Instagram-sivullaan.

"Nöyräksi vetää. En tiedä, ajattelivatko Yhdysvaltain perustajaisät koskaan, että lähes 2-metrinen, kalju, tatuoitu, puoliksi tummaihoinen, puoliksi samoalainen, tequilaa juova, lava-autoa ajava, vyöläykkua pitävä jätkä voisi liittyä heidän klubiinsa. Mutta jos tämä ikinä tapahtuu, olisi kunnia palvella teitä", Johnson kirjoittaa.

Johnson on yksi tämän hetken parhaiten palkatuista näyttelijöistä ja yksi maailman seuratuimmista ihmisistä Instagram-palvelussa. Hän alotti uransa showpainijana.

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Dwayne "Rock" Johnson teki yllättävän paljastuksen - harkitsee presidenttiehdokkuutta

Lue myös: "V*ttu olet syvältä" - Dwayne Johnson muistelee ensimmäistä fanikohtaamistaan

Lue myös: Vieläkö muistat Dwayne Johnsonin ikonisen ysärikuvan? Vyölaukun sisältö paljastui uutuussarjassa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat