Kuva: Yle TV2

Tänään tv:ssä: "Kajaanin kaunein taksikuski" ja Idols-kisaaja muuttavat yhteen Muuttopäiväkirjoissa

19.04.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Muuttopäiväkirjat-sarjassa seurataan muun muassa Katin ja Lassin yhteenmuuttoa. Molemmat ovat jo olleet jonkin verran esillä mediassa.

Muuttopäiväkirjat-reality-sarjan toinen kausi alkaa. Sarjassa seurataan neljää nuorta paria, jotka muuttavat yhteen. Yksi toisen kauden pareista on Lempäälään muuttavat Kati Korhonen, 28, ja Lassi Viljanen, 28. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. He ovat seurustelleet puolentoista vuoden ajan siinä kohtaa, kun alkavat kuvata arkeaan Muuttopäiväkirjoille.

Sekä Kati että Lassi ovat jo olleet jonkin verran esillä mediassa. Kati on ollut mukana Miss Suomi -kilpailussa 20 parhaan joukossa vuonna 2010. Häntä on tituleerattu mediassa ”Kajaanin kauneimmaksi taksikuskiksi”, ja hän ajoi taksia ammatikseen yhdeksän vuoden ajan. Hän on aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa, että taksikuskin ammatti oli yksi hänen haaveistaan parturi-kampaajan uran ja Miss Suomi -osallistumisen ohella. Hän kouluttautui parturi-kampaajaksi, mutta puhjenneen allergian vuoksi hän ei pystynyt koskaan aloittamaan alan töitä. Kati kertoi Voice.fi:lle vuonna 2017 antamassaan haastattelussa, ettei ole joutunut naisena pelkäämään taksin ratissa ja treffiehdottelijat suhtautuvat kuskin antamiin pakkeihin hyvin.

- Minusta tuntuu jopa siltä, että naisena on helpompi olla kuljettajana. Miehet eivät niin helposti haasta riitaa naiselle, enkä ole joutunut töissä pelkäämään, nainen kertoi.

Kati Korhonen (kuva: Mikko Räsänen)

Koko haastattelun pääset lukemaan tästä linkistä.

Lassi on viihdealan monitoimimies, joka laulaa, juontaa ja näyttelee. Lassi on aiemmin ollut mukana Idols-kilpailussa vuonna 2018, jossa hän pääsi alkukarsinnoista jatkoon.

- Olen lähtenyt viihdeuralle, koska minulla on pienestä pojasta asti ollut sellainen esiintymisvimma. Pienestä pojasta lähtien haaveenani on ollut, että saisin olla Ruisrockin päälavalla ja ihmismeri heiluttaa käsiään ja aurinko paistaa. Minulle on muodostunut valtava faniverkosto ympäri Suomen, Lassi kertoo ohjelmassa.

Lassi sanoo avopuolisonsa olevan hänelle kuin manageri, joka on tukemassa niin studiolla kuin keikoillakin.

Parin rakkaus sai alkunsa Instagramissa. Perheeseen kuuluvat 5- ja 6-vuotiaat tyttäret Lassin edellisestä suhteesta.

Muuttopäiväkirjat
Yle TV2
20.00

Lue myös: Kati, 25, on Suomen kaunein taksikuski

Kilpailut

Uusimmat