Kuva: TV5

Tänään Sinkkuäidille Sulhasen finaalissa tehdään tärkeitä päätöksiä: "Homma kääntyi päälaelleen"

31.05.2021 07:15 - Henna Koste

Viimeisessä jaksossa nähdään suuria tunteita.

Sinkkuäitien ja sulhasehdokkaiden yhteinen kesä päättyy. Sinkkuäidit Noora, Hanna ja Kaisa ovat vaikeiden valintojen äärellä. Kukin heistä on tutustunut kesän aikana viiteen mieheen, mutta onko joukosta löytynyt se oikea?

Kaisa on viimeisillä unelmatreffeillään Tuomon kanssa hämmentynyt. Tuomo puhuu tällä kertaa avoimemmin tunteistaan ja ajatuksistaan. 

- Mitä täällä tapahtuu? Mikä tämä käänne nyt on? Tuomohan on jotenkin aivan erilainen, ihanan puhelias ja just sellainen, mitä hän on ollut alussa, Kaisa pohtii kameroille. 

Hän iloitsee, että Tuomo on treffeillä oma-aloitteisesti kertonut, miksi hänelle on ollut vaikeaa näyttää tunteitaan. 

Hanna nähdään jaksossa tunteikkaana, kun hän pohtii kumman kanssa haluaa jatkaa tutustumista romanttisessa mielessä. Jäljellä ovat keskenään täysin erilaiset Timo ja Lasse

- Ensimmäinen mielikuva hänestä oli, ettei hän olisi näistä herroista se, jonka tulen valitsemaan. Mitä enemmän häneen tutustuin, sitä enemmän tuli ilmi, kuinka ihana ja upea ihminen hän on. Homma kääntyikin tavallaan ihan päälaelleen, Hanna kuvailee päätöstään. 

Sinkkuäidille sulhanen

21.00

TV5

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina ja Ville ottivat uuden askeleen: "Tänään sain lahjaksi melkoisen kysymyksen"

Kilpailut

Uusimmat