Kuva: MTV3

Salkkareissa siskoksia näyttelevät Tuuli Mattila ja Susanna Laine tutustuivat hauskalla tavalla: "Näinhän siskot toimivat"

03.06.2021 19:15 - Henna Koste

Kun näyttelijä Tuuli Mattila tapasi sarjasiskonsa Susanna Laineen ensimmäisen kerran, hän tarvitsi kipeästi apua.

Näyttelijä Tuuli Mattila on antanut kasvonsa Salatut elämät -sarjan Susulle. Lääkärinä työskentelevän Susun sisko, Marika saapui Pihlajakadulle toukokuussa. Marikaa näyttelee juontajanakin tutuksi tullut Susanna Laine. Sarjasiskokset päättivät tutustua toisiinsa ennen varsinaisten yhteisten kuvausten alkamista.

- Päätimme, että käymme yhdessä kahvilla ja syömme lounasta. Kun Susanna oli tulossa meille, olin kantamassa kotiini painavia hyllyjä. Minulla ei ole autoa ja ajattelin, että jaksan kantaa ne kyllä. Emme tunteneet vielä ollenkaan, mutta kysyin Susannaa avukseni. Siinä sitten kannettiin hemmetin painavia hyllyjä keskellä Helsinkiä. Susanna kantoikin hyllyjä iloisin mielin, vaikka ne olivatkin todella painavia. Tämä teki minuun suuren vaikutuksen, että siinä on hyvä tyyppi, Mattila kuvailee kaksikon ensikohtaamista.

Olisiko sarjasiskoonsa voinut tämän paremmin tutustuakaan heti kättelyssä?

- Näinhän siskokset toimivat. Toisen voi soittaa aina hätiin, Mattila naurahtaa.

Tutustumisesta oli iloa, kun kuvaukset alkoivat.

- Kyllä sen huomasi kuvauksissa, että oli tuttu fiilis. Olen iloinen siitä, että tutustuimme. Yhteiset kuvauksemme alkoivat helmikuun lopulla ja meillä oli todella paljon yhteisiä kohtauksia. Kuvauksissa on tiukka aikataulu, joten siinä ei ehdi enää alkaa rakentaa hahmoa, Mattila sanoo.

Susanna Laineen hahmo Marika on Pihlajakadun uusia kasvoja. Marikan tytärtä Danielaa näyttelee Lenita Susi (keskellä). Oikealla Susu eli Tuuli Mattila. (kuva: MTV3)

Lue myös: Näyttelijä paljasti hauskat taustat Salkkarit-kirjan kannen takaa - peruukkia olisi pitänyt editoida

Lue myös: Ketä Salkkarit-hahmoa muistutat eniten? Tee hauska testi ja ota selvää

Kilpailut

Uusimmat