Kuva: AOP

Slash raittiina jo 15 vuoden ajan - kirjautui vieroitushoitoon 40-vuotiaana

06.07.2021 14:45 - Roy Kokkonen

Guns N' Roses yhtyeen kitaristina tunnettu Slash asteli vieroitukseen vuonna 2006.

Guns N' Rosesin kitaristi Slash, 55, on ollut raittiina jo 15 vuoden ajan. Kitaristin pitkäaikainen naisystävä Meegan Hodges, 52, juhlisti asiaa Instagramissa 4. heinäkuuta.

"Addikti, joka saavuttaa raittiuden, pystyy saavuttamaan mitä vain. (Viisaita sanoja, jotka joku sanoi). Olen ylpeä sinusta joka päivä, mutta tänään olen ekstraylpeä", Hodges kirjoittaa.

Slashilla diagnosoitiin pitkäaikaisen alkoholin väärinkäytön seurauksena syntynyt sydänlihassairaus vuonna 2001. Hän on sittemmin puhunut avoimesti alkoholin ja heroiinin aiheuttamista ongelmista.

– En tule alkoholistitaustaisesta perheestä, mutta isäni joi, ja perheessäni juotiin. Synnyin Englannissa, joten se oli osa pubikulttuuria. Jos ajattelisin, että voin ottaa yhden lasillisen, se jättäisi oven auki. Tiedän, miten se toimii, koska olen tehnyt niin aiemmin. Joten pidättäydyn alkoholista kokonaan, Slash kertoi Classic Rock -lehdelle.

Slash kertoi omaelämäkerrassaan, että hakeutui vieroitukseen vuonna 2006, kun hän oli 40 vuotias. 

– Olin siellä täydet 30 päivää ja antauduin täysin. Opin itsestäni enemmän kuin uskoin, että olisi mahdollista. Ja olen ollut raittiina siitä lähtien, Slash kertoi kirjassaan.

Lue myös: Oletko huomannut? Slashilla on erikoinen tapa soittaessaan

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat