Kuva: Senja Rapila

Piritta Hagman kuvaa elämäänsä Iholla-sarjaan - yksi hauska tilanne jäi kameralta pois

21.07.2021 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hagman kertoi Radio Novan Kesäaamut -ohjelmassa, että halusi sarjaan mukaan, koska "ihminen kehittyy epämukavuusalueella".

Fysioterapeutti ja tv-juontaja Piritta Hagman, 41, on yksi seuraavan Iholla-sarjan tuotantokauden tähdistä, joka kuvaa elämäänsä ja paljastaa siitä paljon kotikatsomoihin.

Hagman kertoi Radio Novan Kesäaamut -ohjelmassa juontajille Esko Eerikäiselle ja Suvi Hartlinille, että elämän kuvaaminen on ollut suuri tottumuskysymys.

- Mä vihaan puhua kameralle ja ottaa itsestäni kuvia, niin tietenkin suostuin tällaiseen, Hagman nauroi.

- Ajattelen, että ihminen kehittyy epämukavuusalueella ja siksi halusin mukaan, Hagman jatkoi.

Hagman sanoi, että tavoite on kuvata mahdollisimman laajasti, mutta tekninen oppiminen on vaatinut aikansa.

- Arki on niin kiireistä, että en meinaa ehtiä paikkoihin, jos yritän kuvata sen kaiken. Pitäisi varmaan hommata sellainen kypäräkamera! Välillä myös tuntuu, että kamera, jonka nimesin Osmoksi, on aina kadoksissa juuri silloin kun sitä tarvitsee. Mutta tunteita on purettu ja paljon kamerankin edessä.

Yksi asia jäi Hagmania harmittamaan. Hän ei nimittäin saanut kameralle tilannetta, kun oli unohtanut maksaa sähkölaskunsa.

- Minulla katkesi Porissa sähköt, koska en ollut muistanut maksaa laskua! Yritimme heti aamusta selvittää sitä ystäväni miehen kanssa, joka on sähkömies, että mitä voisimme tehdä. Hän vain muistutti, että se lasku olisi hyvä maksaa, Hagman nauroi.

- Olen suurimman osan ajasta asunut eri kaupungissa ja tottunut siihen, että laskut tulevat aina e-laskuna, niin ne tuon kämpän laskut ovat jääneet huomaamatta.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mervi Kallio on ollut puolisonsa kanssa yhdessä 30 vuotta - paljastaa pitkän suhteen salaisuuden

Lue myös: Suomalaistoimittaja kertoo olympialaisten tiukasta koronavalvonnasta: "Seurantalaite puhelimessa"

Kilpailut

Uusimmat