Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Paljon puhuttanut komedia, jossa näyttelee Emily Ratajkowski

06.08.2021 07:15 - Henna Koste

Emily Ratajkowski näyttelee elokuvassa, jonka keskiössä ovat itsetunto ja ulkonäköpaineet.

Amy Schumerin tähdittämä I Fell Pretty -elokuva herätti keskustelua jo ennen julkaisuaan. Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut elokuva keskittyy huonosta itsetunnosta kärsivään Renee-nimiseen naiseen, jonka elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän kolauttaa päänsä ja alkaa nähdä itsensä kauniina.

Elokuvan ensimmäinen traileri kuohutti tunteita, sillä monet pettyivät sen perusteella komedian juoneen. Somekansaa närkästytti se, että naisen pitäisi saada aivovamma, jotta hän tuntisi itsensä kauniiksi. Elokuva löysi kuitenkin yleisönsä ja se on saanut myös kiitosta tärkeän aiheen käsittelystä. 

Schumerin lisäksi elokuvassa nähdään myös muun muassa mallina tutuksi tullut Emily Ratajkowski. Mallory-nimistä hahmoa näyttelevä Ratajkowski on todennut elokuvan teeman tarpeelliseksi.

- Me kaikki kamppailemme peilikuvamme kanssa ja olemme huolissamme siitä, mitä muut meistä ajattelevat. Minullakin on erilaisia päiviä. Toisinaan ajattelen, että olen paras, enkä voi uskoa eläväni tällä planeetalla. Toisinaan en halua edes poistua kotoa, Ratajkowski kommentoi USA Todayn haastattelussa. 

Emily Ratajkowski elokuvan ensi-illassa. (kuva: AOP)

I Feel Pretty

19.00

Hero

Lue myös: Kevään muodikkaimman lookin osat saattavat jo löytyä sinulta - Emily Ratajkowski näyttää asun jujun

Kilpailut

Uusimmat