Kuva: AOP

Renny Harlin kuvailee Johannaa elämänsä naiseksi - "Olin jo luovuttanut unelman, että voisi olla perhe"

11.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Renny Harlin haaveilee lapsista ja loppuelämästä kihlattunsa kanssa.

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, kertoo Esko Eerikäisen haastattelussa Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa, että oli jo luovuttanut rakkauden ja perheen suhteen, kun yllättäen tapasikin nykyisen kihlattunsa Johanna Harlinin, 27. 

- En tuntenut koskaan olevani vanha, mutta olin luovuttanut sen unelman, joka minulla oli koko elämän, että voisi olla perhe, rakastava vaimo ja lapset. Tunsin, ettei se vaan tule tapahtumaan, Harlin kuvailee aikaa ennen kuin tapasi kihlattunsa. 

Kun Harlin saapui Suomeen ohjaamaan Luokkakokous 3 -elokuvaa, ei hänellä käynyt mielessäkään, että voisi tavata elämänsä naisen sillä reissulla. Pari tapasi, kun Johanna, silloiselta sukunimeltään Kokkila sai pienen roolin elokuvasta. Harlin kuitenkin toteaa, että elokuvan teon aikana heillä ei vielä ollut minkäänlaista romanssia. Kokkila oli ilmaissut kiinnostuksensa elokuva-alaa kohtaan ja Harlin tarjosikin hänelle töitä Bulgariassa kuvatun seuraavan elokuvansa parissa. Bulgariassa Harlin kertoo heidän päässeen kunnolla tutustumaan toisiinsa ja niin ikään myös rakastuneen palavasti.

Harlin tiedostaa, mitä ihmiset voivat mahdollisesti ajatella parin suuresta ikäerosta. Ohjaaja kuitenkin kertoo, että tavatessaan Harlinit huomasivat nopeasti, että heillä oli niin paljon yhteistä ja niin samanlaisia kokemuksia elämästä, että heidän oli valtavan helppoa olla yhdessä. Myös kihlatun vanhemmat toivottivat Harlinin lämpimästi tervetulleeksi perheeseen. 

- Kun olemme toisemme löytäneet, tiedämme, että tämän elämän aikana ei vastaavaa ihmistä tulla löytämään, Harlin kertoo. 

Samassa haastattelussa Harlin muisteli 25 vuoden takaista avioliittoaan näyttelijä Geena Davisin, 65, kanssa. Harlin kertoo kyllä olleensa rakastunut Davisiin, mutta avioliitto itsessään oli hyvin epätodellinen. 

- Henkivartijat seurasivat kaikkialle, minne menimme. En ehkä neljään vuoteen käynyt kertaakaan kaupassa itse, Harlin kuvailee elämäänsä Oscar-palkitun ex-vaimonsa kanssa.

Avioliiton epäonnistuminen oli vaikeaa myöntää itselleen ja muille. Harlin kuitenkin kertoo, että tapahtumista on vuosia ja nykyisin hän ja Davis ovat hyviä ystäviä keskenään.

Nykyisessä suhteessaan Harlin kertoo arjen olevan hyvin tavallista. Pariskunta nauttii suunnattomasti esimerkiksi yhdessä kokkaamisesta eikä arkeen kuulu ihmeellistä glamouria tai seurapiirejä. Harlinit juhlivat häitään syyskuussa sekä työstävät parhaillaan reality-sarjaa yhteisestä elämästään. 

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Renny Harlin juhli näyttäviä Great Gatsby -teemaisia kihlajaisia - moni tuttu nimi jakoi juhlista kuvia

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin elämästä tehdään realityohjelma - "Näytämme, mitä pinnan alla on"

Kilpailut

Uusimmat