Kuva: AOP

Tunteet pelissä -näyttelijä häkeltyi sarjan seksikohtauksesta: "Oloni oli kuin prostituoidulla"

10.08.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Hilarie Burton alkoi miettiä kohtauksen myötä, mitä eroa on näyttelijällä ja seksityöläisellä.

Näyttelijä Hilarie Burton, 39, on puhunut kokemuksistaan Tunteet pelissä -draamasarjan kuvauksissa. Nainen muistelee Drama Queens -podcastissa seksikohtauksen kuvauksia, joissa hänen vastanäyttelijänään oli Chad Michael Murray. Vuonna 2003 kuvatussa kohtauksessa Burtonin hahmon tuli suudella Murrayn esittämän hahmon vartaloa ja avata tämän vyö.

Burton koki, että pelkkä suulle suutelu olisi riittänyt, mutta ei uskaltanut kyseenalaistaa käsikirjoitusta.

- Onneksi Chad jätti valkoisen hihattoman topin napitettavan paitansa alle, joten en suudellut hänen paljasta kroppaansa. Se olisi ollut outoa. Olimme tunteneet toisemme vain pari kuukautta tai muutaman viikon ajan. Minun haluttiin suutelevan pitkin hänen kroppaansa vyötärölle asti, ja sitten minun piti avata vyö, Burton kertoo.

Hilarie Burton ja Chad Michael Murray Tunteet pelissä -sarjassa (kuva: AOP)

Burton sanoo ohjaajan tienneen, että hän oli huolissaan kohtauksen seksuaalisesta latauksesta. Nainen oli kertonut ohjaajalle, että kuvaisi kohtauksesta maksimissaan kolme ottoa. Kohtausten kuvausten yhteydessä nainen meni takaisin maskeeraustraileriinsa, missä hän puhui managerilleen tuntemuksistaan itkien.

- Sanoin, että en halua tehdä tätä ja minusta tuntuu likaiselta ja että sarjassa yritetään seksualisoida kaikkea, Burton muistelee.

- Oloni oli kuin prostituoidulla. Se oli ensimmäinen kerta, kun mietin, että tässä minä suutelen jotakuta rahaa vastaan. Siinä tuli mieleen moraalikysymys siitä, olenko tavallaan seksityöläinen. Onko tämä OnlyFans vuosimallia 2003?

Burton kiittelee haastattelussa meikkaajiaan ja kampaajiaan rohkaisusta kuvausten loppuun saattamiseksi.

Tunteet pelissä -sarjaa (englanniksi One Tree Hill) esitettiin vuosina 2003–2012.

Lue myös: Hollywoodin seksikohtausten stunttinäyttelijä kertoo työstään - 'Hyppäsimme heti sänkyyn'

Lue myös: Miten seksin illuusio luodaan elokuvissa? "Näyttelijät saattavat olla aika kaukanakin toisistaan"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat