Kuva: AOP

Kim Kardashian muistelee, kuinka media vertaili häntä brutaalisti valaaseen: "Se tappoi itsetuntoni"

13.08.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Kardashian kertoo median riepotelleen hänen ulkonäköään esikoislapsen synnytyksen jälkeen.

Kim Kardashian, 40, on avautunut ensimmäisen synnytyksensä jälkeisistä kokemuksistaan ja loukkaavasta kommentoinnista, jota hän sai osakseen yrittäessään laihduttaa raskaudesta kertyneet kilot pois. Kardashian kertoo We Are Supported By -podcastissa, että media kohteli häntä ankarasti sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt esikoislapsensa Northin vuonna 2013.

Nainen kertoo lihoneensa raskauden aikana noin 32 kiloa. Hän muistelee, että mediassa häntä usein verrattiin samoihin aikoihin raskaana olleeseen herttuatar Catherineen epäimartelevassa valossa ja jopa kutsuttiin valaaksi.

- Se oli niin ilkeää. En voinut uskoa sitä. En usko, että sellaista voisi tapahtua enää tänä päivänä. Se tappoi itsetuntoni. En voi uskoa, että sellainen oli hyväksyttävää, Kardashian sanoo.

Nainen muistelee itkeneensä monesti tuohon aikaan median kommentoinnin takia. Hänen raskausaikansa oli ollut vaikea muun muassa raskausmyrkytyksen takia, ja Kardashianin pitikin synnyttää lapsi kuusi viikkoa etuajassa terveysvaikeuksien takia. Raskausmyrkytys aiheutti muun muassa turvotusta, jota mediassa riepoteltiin.

Kim Kardashian yhdessä silloisen aviomiehensä Kanye Westin kanssa vuonna 2013, kun pari odotti esikoistaan (kuva: AOP)

Kardashian kertoo kokeneensa painetta karistaa raskauskilot nopeasti.

- Meillä ei ollut kuntosalia käytössä, ja minua nolotti liikaa mennä julkiselle kuntosalille, koska en halunnut ihmisten näkevän, kuinka yritän pudottaa painoani, Kardashian sanoo.

Lopulta Kardashian sai painonsa putoamaan ja tunsi taas olonsa hyväksi kropassaan. Ilkeämielinen kommentointi jätti kuitenkin pysyvät jäljet.

- Se todella muutti minua. Se sai minut miettimään, mitä haluan jakaa sosiaalisessa mediassa ja miten paljon haluan itsestäni antaa, koska näin, miten ilkeitä kaikki olivat ja se tuntui niin kamalalta.

Sittemmin Kardashian on saanut vielä kolme lasta, joista kaksi sijaissynnyttäjän avulla.

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi vuosikausien takaisia yhteiskuvia Kylie Jennerin kanssa - herkkä syntymäpäiväonnittelu hurmasi fanit

Lue myös: Mitä ihmettä? Fanit kummastelevat erikoista yksityiskohtaa Kim Kardashianin julkaisemassa videossa

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat