Kuva: AOP

Charlize Theron palaa supersankariksi - Netflix tuottaa jatko-osan suositulle elokuvalle

28.08.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ensimmäinen The Old Guard -elokuva julkaistiin vuonna 2020.

Charlize Theronin, 46, tähdittämä The Old Guard -elokuva julkaistiin Netflixissä viime vuonna ja se nousi palvelun katsotuimpien elokuvien joukkoon. The Old Guard kertoo salaisesta palkkasoturiryhmästä, jonka jäsenillä on kyky olla kuolematta. Ryhmä on suojellut kuolevaisia jo vuosisatojen ajan.

Elokuva perustuu DC-universumille työskennellyn Greg Ruckan ylistettyyn sarjakuvaromaaniin. Theronin lisäksi The Old Guardia tähdittävät muun muassa KiKi Layne sekä Marwan Kenzari.

Nyt Polygon-julkaisu uutisoi, että elokuva saa jatkoa. Theron tulee palaamaan roolinsa, mutta ohjaajaksi Gina Prince-Bythewoodin tilalle asettuu Victoria Mahoney, joka oli mukana tekemässä Star Wars - The Rise of Skywalker -elokuvaa. Prince-Bythewood aikoo kuitenkin toimia tuottajana.

Seuraavan elokuvan uskotaan perustuvan The Old Guard: Force Multiplied -teokseen, joka on jatko-osa ensimmäiselle sarjakuvalle. Siinä Theronin esittämä hahmo Andromache “Andy” the Scythian ja hänen kuolemattomat joukkonsa kohtaavat Quynh-nimisen pahiksen.

Voit katsoa ensimmäisen elokuvan trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Kuvankaunis Charlize Theron tähdittää uutta Netflixin sci-fi-elokuvaa - traileri julki

Lue myös: Supersankarit palaavat Netflixiin - uuden tuotantokauden julkaisupäivämäärä selvisi

Lähde: Polygon

Kilpailut

Uusimmat