Kuva: AOP

Saiko velipuoli tietää Kylie Jennerin raskaudesta sosiaalisesta mediasta? Kommentti kummastuttaa

10.09.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jenner vahvisti raskautensa kuluvalla viikolla julkaisemalla herkän videon Instagramissa.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla siitä, kuinka Kylie Jenner, 24, vihdoin vahvisti odottavansa toista lasta yhdessä Travis Scottin kanssa. Hän julkaisi Instagram-tilillään herkän videon, jossa nähtiin hetkiä raskauden alkuvaiheilta

Kyseinen julkaisu keräsi suuren määrän kommentteja, kuten olettaa saattoi. Onnittelijoiden joukossa nähtiin myös Jennerin velipuoli, tv-kasvona tunnettu Brandon Jenner, 40, joka joidenkin mukaan vaikutti siltä, kuin hän olisi saanut tietää siskopuolensa raskaudesta vasta sosiaalisen median välityksellä.

"Eikä!", Brandon nimittäin kommentoi siskonsa videojulkaisuun ensimmäisenä. Vasta hetken kuluttua hän onnitteli sydänten kera.

Monet Jennerin seuraajista hämmentyi miehen kommentista ja kummastelivat sitä, ettei tämä ilmeisesti tiennyt asiasta.

"Mitä, etkä sinä tiennyt tästä?"

"Eikö siskosi kertonut sinulle, että hän on raskaana?"

Osa kuitenkin on vakuuttunut siitä, että kyseessä on sisarusten välinen pila ja Brandon tiesi siskonsa raskaudesta. 

Brandon ja Kylie ovat sisarpuolia. Heidän yhteinen vanhenpansa on Cailtyn Jenner, jolla on kaikkiaan kuusi lasta. Ensimmäisestä avioliitostaan Burt ja Casey, toisesta liitostaan Brandon ja Sam sekä kolmannesta Kylie ja Kendall.

Lue myös: Travis Scottin yllätys 3-vuotiaalle tyttärelleen puhuttaa: "Rikkaat ovat niin kaukana todellisuudesta"

Lue myös: Kylie Jenneriltä yllättävä paljastus lapsensa isästä, faneilta ristiriitainen vastaanotto: "Olisi voinut jättää sanomatta"

Lähde: Cosmopolitan

Juttua muokattu 13.9. klo 9.19. Korjattu maininta Jennerin lasten määrästä. Hänellä on kaikkiaan kuusi lasta, ei neljä, kuten jutussa aiemmin kerrottiin. 

Kilpailut

Uusimmat