Kuva: AOP

Kim Kardashian jakoi kuvia teiniajoiltaan huvittavan kirjoituksen kera - kaikki eivät innostuneet

27.09.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Eilen vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää.

Kim Kardashian, 40, julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvasarjan, joka on otettu vuosia sitten. Julkaistuissa kuvissa nähdään teini-ikäinen Kim, jonka tyyli poikkeaa melkoisen paljon siitä lookista, jossa nainen yleensä nähdään.

Kardashianin yllä nähdään kuvissa erittäin löysät hiphop-tyyliset farkut. Niiden seuraksi hän on valinnut yksinkertaisen valkoisen kauluspaidan. Jaloissa on tietenkin tennarit ja kaulassa trendikäs choker-koru. Kokonaisuuden kruunaavat osittain kiinni olevat hiukset sekä tumma silmämeikki. 

Kuvien yhteydessä Kardashian on jakanut hauskan kirjoituksen, joka on osoitettu sekä hänen äidilleen että hänen tyttärilleen. 

"Tajusin, että tänään on kansainvälinen tytärten päivä. Tämä viesti on äidilleni sekä tyttärillenni sitten, kun he ovat teini-ikäisiä.

Äiti, olen pahoillani. Muistan, että jouduin arestiin sen jälkeen, kun Kourtney varasti autosi ajaakseen korttelin ympäri ja minä jouduin kärsimään, vaikka en osallistunut tähän. Meillä ei sitten ollut mitään muuta tekemistä kuin kuvailla autotallissa. Minähän en koskaan ollut syyllinen, kuuntelin vain mitä isosiskoni ja ystäväni sanoivat. Heillä oli huono vaikutus, minähän olin täydellinen, ja siitä olen pahoillani," Kardashian päättää huvittavan kirjoituksensa.

Vaikka monet julkaistusta pitivätkin, on se saanut osakseen myös yllättävän paljon kritiikkiä. Se, että Kardashian on julkaissut kirjoituksen ja kuvat itsestään tytärten päivänä, on ollut monelle "liikaa".

"Sinulla on itselläsi tyttäriä ja tytärten päivänä teet julkaisun itsestäsi."

"Miksi halusit nostaa itsesi esille?"

"Tämäkin päivä kääntyi sinuun."

"Tänään on tytärten päivä, mutta sait silti huomion kääntymään itseesi."

Millaisia ajatuksia Kardashianin saama kritiikki aiheuttaa? Julkaisun näet alta tai täältä.

Lue myös: Yksityiskohdat Kim Kardashianin Met-gaala-kampauksesta julki - saivat aikaan rajua kritiikkiä

Lue myös: Uuden Kardashian-sarjan kuvaukset ovat alkaneet - nähdäänkö ohjelma jo tänä vuonna?

Lue myös: Jersey Shore -tähteä verrataan Kim Kardashianiin - tuore kuva keräsi valtavan määrän kommentteja

Kilpailut

Uusimmat