Kuva: AOP

Kanye West tuli Kim Kardashianin apuun New Yorkiin, lähde kertoo - "Kim on hermoissaan"

06.10.2021 20:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kim Kardashian toimii maineikkaan Saturday Night Live -ohjelman vierailevana juontajana.

Kim Kardashian, 40, toimii vierailevana juontajana Saturday Night Live -ohjelman lauantain jaksossa. Page Six uutisoi, että Kardashianin ex-kumppani Kanye West, 44, on salaa auttanut Kardashiania valmistautumisessa juontokeikkaan. Kardashian ja West käyvät läpi avioeroa, mutta huhujen mukaan ex-pari saattaa olla lähentymässä uudelleen.

- Kim on hermoissaan SNL:n juontamisesta. Se on iso haaste, mutta hän on päättäväinen, että se onnistuu. Kanye antaa neuvoja Kimin esitykseen, avausmonologiin ja jopa show’ssa käyttämiin vaatteisiin, lähde kertoo Page Sixille.

Westin kerrotaan tulleen New Yorkiin varta vasten auttamaan Kardashiania valmistautumisessa legendaarisen ohjelman juontamiseen. Kim Kardashian myönsi aiemmin Instagramissa tuntevansa juontokeikasta paineita.

Kardashian ja West hakivat avioeroa alkuvuodesta oltuaan seitsemän vuotta naimisissa. Parin mahdollisesta yhteenpaluusta on huhuttu viime aikoina, sillä Kardashian on esimerkiksi osallistunut Westin Donda-albumin kuuntelutilaisuuksiin. Yhdessä tilaisuudessa Kardashian jopa saapui lavalle hääpuvussa Westin rinnalle. Viime viikolla ex-pari kuvattiin yhdessä illallisella Malibussa. Kardashianilla ja Westillä on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Kim Kardashianiin yhdistetty laulaja ampuu alas suhdehuhut: "Olemme vain ystäviä"

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi harvinaisen kuvan veljestään ja some ihastui: "Ihanaa nähdä Rob"

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat